2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چیکار میکردید 😞

297 بازدید | 35 پست

خانواده من توقع دارن من شوهرمو ول کنم برم خونشون چند روز بمونم منم دوست دارم برم بمونم چون خونه ام ک هستم شوهرم سرش تو گوشیه و اصلا حرف نمیزنه ولی شبایی ک من نیستم فیلم ... نگاه میکنه و سابقه خیانتم داشته خودش میگه دوس داری برو ولی من میترسم تنهاش بزارم

مامانمم مریضه منو دخترم ک میریم خبلی خوشحال میشه

انشاالله هیچ وقت جای من نباشید ولی شما بودید چیکار میکردید؟؟

تا خونه مادرم نیم ساعت راهه با ماشین 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

نمیرفتم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرتو ببر باهم برین یه روز بمونین برگردین

نمیاد بمونه میگ هفته ای یک بار بریم میگ اگ میخوای بمونی خودت بمون من مشکلی ندارم ولی من مشکل دارم 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

نرو بخدا همین خانواده وقتی آدم به مشکل باشوهرش میخوره پشت آدمو خالی میکنن من خودم از جون برا همه مایه گذاشتم ولی الان ک دارم طلاق میگیرم هیشکی کمکم نکرد 

همیشه اول خودتو زندگیت مهم باشه برات

فردا روزی شووهرت ب یکی وابسته بشه تو رو تنها بذاره میان میگن عرضه داشتی زندگیتو نگه میداشتی بما چه 

خدایی من فقط الان غصه اینو میخورم ک چرا این همه وقت صرف خانوادم کردم

ن اینکه زندگیه خودمو فدای خانوادم کنم نه 

ولی خب خیلی زحمت کشیدم حقم این نبود 

اشتباه منو پس تکرار نکن عزیزم 

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.