2777
2789
عنوان

هفته یازدهم بارداری و لکه بینی زیاد

1651 بازدید | 15 پست

بچها من دیگه دارم از زور ناراحتی میمیرم هی میشینم گریه میکنم من تا الان دو تا سقط داشتم مشکل انعقادیم دارم لکه بینی دارم تا این هفته بارداری صد بار رفتم دکترو ضربان قلبو چک کردم هماتوم میادو میره پدرمو در آورده دلدرد میگیرم میره ینی روی خوشی ندیدم تو رو خدا دعام کنید خیلی میترسمم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دکتر بهم آمپول آنوکساپارین و قرص آسپرین داد بعد هفته پیش ک لکه بینیم زیاد شد قطع کرد آمپول پرولوتون و شیاف پروژسترون استفاده میکنم باز میره میاد من دیگه کم آوردم 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم...امیدت ب خدا باشه.استراحت مطلق باش.سکس ب هیچ عنوان نداشته باش.مایعات بیشتر بنوش.استرس رو از خودت دور کن.زیاد خم و راست نشو و بارسنگین بلند نکن.داروهاتو‌طبق نظر متخصص استفاده کن.منم از روز بعد مثبت شدن تستم تا الان به خاطر هماتوم استراحت مطلقم.دیروز رفتم ان تی.دقیق 12هفته بودم.

دارو هم چون سقط داشتید با پزشکتون مشورت کنید شاید نیاز ب مصرف آ.اس.آ باشه.منم پارسال هفته 20بچم سقط شد از روزی که هماتوم داشتم دارم آ.اس.آ مصرف میکنم.دکترم گفت تا هفته 36قطعش نکنم.

ممنونم از انرژیه مثبتت دعام کن  

نگران نباش.تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته.گاهی این بیت شعر رو با خودم زمزمه میکنم

گر نگهبان من آنست که من میدانم 

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.

دلم با همین بیت شعر قرص میشه.

منم از این هماتوم خسته شدم.ولی چاره ای نیست جز صبوری و مصرف دارو و امید و توکل ب خدا.

من تا الان 9تا آمپول پروژسترون و 90تاشیاف پروژسترون مصرف کردم.هر دو هفته میرم سونو.استرس وضعیتت رو بدتر میکنه.

راستی اگه دستشویی فرنگی دارید تو شرایط الانتون استفاده از دستشویی فرنگی خیلی کمک کننده هست.مراقب باش یبوست هم نگیری زور زدن هماتوم رو بیشتر میکنه.

انشالله بخیر میگذره. داپلر که چیزهایی میگه. من یه کم استرس دارم

من چون پارسال یه سقط با نامه پزشکی قانونی تو هفته 20بخاطر فتق دیافراگم جنین داشتم هر بار میرم سونو دچار حالت رعشه و لرز میشم.

تو سونو داپلر مغز جنین ،عروق نافی،و چند تا چیز دیگه رو مشخص میکنه.دیروز ب پزشکم‌ قضییه علت این همه استرس رو گفتم در حد محل معده و مثانه رو هم با داپلر بررسی کرد و گفت الان جنین در بهترین وضعیت ممکن قرار داره.