2777
2789
عنوان

حالم خوب نی عشقم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱ سال

یه سال؟؟؟ من عشقه ۶ سالمو کردم زیر خاک ..کجای کاری خاهر زندگی خیلی پست تر ازین حرفاست.اگه دوست داشت ترکت نمیکرد.پس بی خیال

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
دو متر قد داشت ورزشکار بود سربازی رفتع بود کار داشت اینا مهم نیست اخلاق داشت هنوزم بهترین پسر ...

مشکل چی بود که رفت؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
نمیتونم بیخیال شم واقعا نمیتومم میخواما نمیتونم

اگه بخوای میتونی اینا همش حرفه عادته.از سرت میفته به این روزات میخندی

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
تایپک قبلیم با شات توضیح دادم

شات هارو خوندم ولی دلیل اصلی رو نفهمیدم

فقط همش وداع بود که

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
چرا عشقتون رفت

در شرف ازدواج بودیم شش سال با هم بودیم نفسم به نفسش بندد بود خواب و خوراک نداشتم تمام زندگیم بود.سال آخر که قرار ازدواج گداشتیم دخترخالش اومد بینمون مادرش مخالف بود و باعث شد از هم جدا بشیم.من دعای بد براس نکردم فقط در بک کلام ویران شدم.هفت ماه گدشت و من فقط گریه میکردم تا اینکه یه شب خاهرش گفت تصادف کرده و تمام.مادرش و خاهرش ا مدن پامو میبوسیدن که حلالشون کنم ....اما خبر نداشتن من هیچی دیگه برام مهم‌نبود .چون اون سر قولش وانیستاده بود .چند ماه بعد خواستگار اومد بله گفتم و الان بهترین همسر دنیا رو دارم خداروسکر و اونم در جریان گذشته ی من هست و هیچ وقت به روم نیاورده

خسته شده بود از کارام

بره به درک بابا ولش کن

خستگی دلیل نمیشه

کسی که دوست داشته باشه سعی میکنه باهات راه بیاد نه اینکه بره