2777
2789
عنوان

گروه چت تلگرام

172 بازدید | 5 پست

آقا امروز به طور تصادفی وارد یکی از گروهای چت تلگرام شدم تا خواستم دربیام نمیدونید که داشتن صندلی داغ بازی میکردن یه سوالای ناجوری میپرسیدن دخترا هم هی با خنده و اینا جواب میدادن

فک کنم یه قسمتی داشت کال کرده بودن  اونجا بازی‌میکردن 

خدا وکیلی نمیدونین چقد حالم بد شد وقتی دیدم دخترا اصلا برای خودشون ارزش قائل نیستن و خودشونو دو دستی تقدیم پسرا میکنن

یه جا خونده بودم نوشته بود:دم مامانم گرم که نذاشت هر غلطی میخوام بکنم 

واقعنم دمش گرم دستشم باید بوسید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا گپایی ک ادم بی خانواده توشه بت حس بدی میده اینایی ک راحت بد دهنی میکنن فحش میدن  یا خراب با ...

دقیقا اصلا خیلی ناراحت شدم از طرفی هم اینقد خوشحال شدم برا اینکه نرفتم دنبال این کارا که نگو

😂😂اونام دختر نبودن مطمعنن

نه بابا صداشون میومد😂😂ببین فکر کن من تازه تازه نصب کردم بعد دارم زیر و روشو میکنم ببینم چی به چیه یهو میرم تو یه گپ بعد اولش هنگ بودم که اینا صداشون از کجا میاد😂😂اینقد تباه بودم تا دیدم بالای صفحه گروهی زنگ زدن دارن صحبت میکنن دیگه قضیه رو گرفتم و د برو که رفتیم