2777
2789
عنوان

ماریا قناد جان

392 بازدید | 18 پست

@ماریاقناد  

عزیزم یه سوال

میخواستم بدونم کیکهای خامه ای توی شیرینی فروشی ها پایه کیکش چیه؟

دقیقا همون کیکی که اونا استفاده میکنن رو میخوام بدونم که چه کیکیه؟

🍀برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم صلوات🍀

سلام گلم. ما تو قنادی پودر های اماده تو کیسه برامون میارن. فقط توش روغن و تخم مرغ میریزن. 

اما من خودم واسه مشتری کیکای خونگی شیفون میزنم براشون. 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم. ما تو قنادی پودر های اماده تو کیسه برامون میارن. فقط توش روغن و تخم مرغ میریزن.  اما ...

مرسی که جواب دادی

میتونی بگی اسم اون پودرهای آماده چیه عزیزم؟

سلام گلم. ما تو قنادی پودر های اماده تو کیسه برامون میارن. فقط توش روغن و تخم مرغ میریزن.  اما ...

و اینکه دستور کیک شیفون توی تاپیکهات هست که برم ببینم؟

و اینکه دستور کیک شیفون توی تاپیکهات هست که برم ببینم؟

کیک شیفون همون تاپیک کیک تولد 2 هست عزیز جان

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

سلام ماریا جون من خیلی دوست دارم شیرینی پزی و اینا اما نمیشه اصلا هر کار میکنم کاش بشه کمکم کنی یکی از ارزوهامه عین بیرون کیک درست کنم برات دعا میکنم 

تگرال.  تگرال وانیل. تگرال شکلات.

میشه این پودرها رو ماهم تهیه کنیم,از کجا میتونیم بگیریم?

من هرچی کیک درست میکنم,حتی با پودر کیک های اماده به نرمی اونا نمیشه,برای قنادی هاخیلی بافتشون نرم و لطیف هست