2777
2789

دوستان عزیزم سلام مدتیه دچار این بیماری شدم روز و شب خواب و خوراک ندارم بقدری حالم بده که روی زندگیم تاثیر گذاشته همش دستم روی سینمه مدام از این دکتر به اون دکتر کیست دارم زیاد و باید هر ۶ ماه چکاپ بشم ولی من مدام میرم سونو معاینه ویزیت بخدا خسته شدم اضطرابم خیلیه کسی بوده اینجوری باشه و بهبود پیداکرده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تجربه ای داشتین عزیزم ؟

اره.منم استرس و اضطراب شدیدی داشتم.وای سرم وای دلم حتما قلبمه وای کمرم نکنه مشکل دارم اصلا افتضاااح.....

۸ ماهه تحت نظر پزشک طب سنتی ام.خدا خیرش بده.شدم یکی دیگه.دردسر داشت زمان هم برد ولی نتیحه داره

اره.منم استرس و اضطراب شدیدی داشتم.وای سرم وای دلم حتما قلبمه وای کمرم نکنه مشکل دارم اصلا افتضاااح. ...

میشه شماره تلفن  دکترتون رو بدی بمن عزیزم ؟ فقط داروهایی که یهتون داد چیا بود ؟ یا کار خاصی انجام دادین واسه رفع استرس و اضطراب

میشه شماره تلفن  دکترتون رو بدی بمن عزیزم ؟ فقط داروهایی که یهتون داد چیا بود ؟ یا کار خاصی انج ...

من شیراز هستم.تلفنی هم ویزیت نمیکنه.باید حضوری بری و بیایین.تو شهر خودت بگرد دکتر خوب پیدا میشه.

شربت های دست ساز گیاهی.جوشونده های گیاهی.زالو درمانی.حجامت.دوسین.کلی داروهای دست ساز گیاهی خوردم.