2777
2789
عنوان

پزشک پوست خوب در تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 7957 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون. میشه لطفا اطلاعات بیشتری درباره شون بدید. خودتون بهشون مراجعه کردید؟ 

بهترین دکتر توی ایرانه. آدرسش توی تهران خیابان فرشته گرد شرقی. از شنبه تا سه شنبه صبح 9 تا 2 میاد. ولی نمی دونم الان مطبش بازه یا نه. بله رفتم. عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییه

من دکتر مرتضی حیدری رفتم واقعا نتیجه گرفتم اصولی خوبم کرد ازینا نبود هزار جور کرم گرون بزاره رو دستم ...

ببخشيد ميتونم بپرسم براي چه مشكل پوستي پيش ايشون رفتيد ؟ من دنبال يه دكتر خوب براي رزاسه هستم كه برام ليزر كنه

دكتر كاظميان متاسفانه خيلي پولكي شده ، من دكتر عارفي رو ترجيح ميدم

اگر منظورتون سهیلا عارفی هست ایشون هم پزشک خوبی هستند. البته دکتر کاظمیان از من هزینه اضافی که پزشکان دیگه می گیرند رو نگرفت. الان نمی دونم چطوری هست

دکتر کامران بلیغی هم پزشک فوق العاده ای هستن قبلا بیمارستان رازی بودن ولی الان فقط مطبن(نیاوران خیابان یاسر) هر کی تو کشور مشکل پوستی ناجور داره میاد بیمارستان رازی اونام هر کیو نمیفهمن یا قطع امید میکنن میفرستن پیش بلیغی اینو گفتم که یعنی در چه حد تشخیصاشون درسته

ولی دیگه فقط کسایی که قبلا بهشون مراجعه داشتنو ویزیت میکنن مگر اینکه خیلی اصرار کنید و ..

دکتر کامران بلیغی هم پزشک فوق العاده ای هستن قبلا بیمارستان رازی بودن ولی الان فقط مطبن(نیاوران خیاب ...

متاسفانه خیلی از پزشکان خوب الان فقط بیمارانی که پرونده دارند رو ویزیت می کنند