2777
2789
عنوان

مشکل ناباروری همسرم

915 بازدید | 19 پست

شوهرم مشکل ناباروری داره خانوادش و فامیلاش هرجا مارو میبینن میگن بچه بیاریدو فلان بنظرتون بهشون بگیم که شوهرم بچه دار نمیشه داره درمان میکنه ...چطور بگیم ؟

به نظرم خودش به خانوادش بگه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همسرم مشکل داشت وقتی به خانوادش گفتم اونا گفتند تو خانواده ما سابقه نداشته حتما خودت مشکل داری.بعدم همه جا پر کردند اشکال از عروسمون هست

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

نه اصلا نگید 

بگید فعلا بچه نمیخوایم

جای خودتونو با همسرت عوض کن 

ببین اگه مشکل از شما بود دوس داشتین خانوادش بفهمن موضوع رو 

، فعلا ک دارن درمان میشن

توکل بر خدا کنید 

انشاالله ب زودی تاپیک میزنی و خبر خوب مادر شدنتون رو میدین

من از این سوال متنفرم اخه به شما چه که بچه دار میشیم یا نمیشیم شما خرجشو میدی شما بزرگش میکنین آخه موندم این مردم چرا سرشون همش تو زندگی اینو اونه

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
خودم فکر میکنم اینکارو انجام بدن چکار کنیم؟

با مدرک و آزمایش هایی که دادید برو بهشون بگو مشکل از پسرتون هست،البته من خودمم این کار را کردم ولی پدر شوهرم گفت من اصلا دکترهای تهران را قبول ندارم و ....

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم