2777
2789
عنوان

شوهرم 😭😭😭

1579 بازدید | 36 پست

شوهرم یکسره توهین میکنه به من به خانوادم مخصوصا به پدر مظلومم پدر من ۸۰ سالشه آزارشم به مورچه هم نرسیده تو مدت ۱۲ سال زندگیم شاید سه بار اومده خونم دلم برای پدر و مادرم تنگ شده خیلی مظلومن ولی شوهرم خیییییلی توهین میکنه منتظره کوچکترین چیزه که به پدرم توهین کنه چه رفتاری باهاش کنم دیگه خسته شدم😔😔😔

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی چه بد تو ام به پدرش توهین کن تا بفهمه 

سرمو میبره میزاره رو سینم یا با ستا بچه ولم میکنه میره😔

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐

خدا پدرمادرتو حفظ کنه.بهش بگو تکرار کنه توهم هرچی ازدهنت دربیاد ب خونوادش میگیری.یا بگو زنگ میزنم ب پدرمادرتو میگم بهشون.یه برخورد جدی کن باهاش ک عادت نکنه..مظلوم نباش که بعضی مردا سو استفاده میکنن

و خدایم کافیست  

چجوری اجازه میذی؟اگه تواین دوازده سال ادبش کرده بودی حالا ازاین غلطا نمیکرد...مقابله به مثل کن تا بفهمه...اما زودترازاینا باید جمعش میکردی

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
سرمو میبره میزاره رو سینم یا با ستا بچه ولم میکنه میره😔

ولت کنه بره میخوایش چیکار

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

وقتی ارومه و حالش خوبه باهاش حرف بزن بگو خواهش می کنم به پدرم توهین نکن

بعد پیامای مذهبی در مورد بد دهنی براش تو واتساپ بفرست 

خیلی مویرگی تغییرش بده چون عادت کر ده نمی تونی به راحتی تغییر بدیش زمان میخواد