2777
2789

بچه ها واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم ،هرکاری میکنم گیر میدن یا میگن چرا زیاد میخوابی ،چرا گوشی دستته در صورتی که نمیزارن حتی برم بیرون 

اخرشم گیر میدن چرا چادری نیستی و صب تا شب تو خونه کار نمیکنی و این وضیفته و چرا انقد بی عاطفه ای 

دیگه خسته شدم به خدا😢😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كوچيك خونه اي؟

از قديم ميگن ادم سگ چوپان بشه كوچيك خونه نشه😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خدا صبرت بده

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

منم همینطورم😐😐😐

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
دقیقا بچه اخرم بدبختی

به دل نگير اينا ميشه خاطره برات ١٠ سال ديگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من بچه آخرم.تا خواهرام ازدواج نکرده بودن وضع من همین بود.بعد رفتن اونا مامان بابام قدر منو‌میدونستن. ...

همش تقصیر داداشمه یچی میگه بحث شرو میشه شرو میکنن وگرنه در حالت عادی مامان و بابام زیاد گیر نیستن رو من 

تروخدا یکیتون بیاد زن این بشه من راحت بشم😑😂 

😂😂این کلا انگار توی همه خونه ها هست

چندتا رو میگم برات 

داداشم (کوچیک بود)توی خیابون با دوستش دعوا شده بود 

من تهههه اتاق اون گوشه دراز کشیده بودم 

مامانم اومد تو گفت تقصیر توعه چرا بزور نگهش نمیداری بیرون نره

از مدرسه اومدم نمیدونستم دعوا سر چیه😐ولی میدونم مقصر بودم😂

یه بار از بازار برگشتن یهو دعوا شد 

منم داشتم درس میخوندم گوشه دفترم نوشتم الان مقصر منم 

بخداا اومدن گیر دادن ب من 

بیخیال  بخند من الان یاد اون روزا میفتم بیشتر خندم میگیره

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
به دل نگير اينا ميشه خاطره برات ١٠ سال ديگه

نمیشه واقعا هرچی از دهنشون در میاد میگن 

من بچه نیستم که17 سالمه غرور و شخصیت دارم تو روحیه ادم تاثیر میزاره ب خدا