2777
2789
عنوان

به قانون جذب اعتقاد دارین؟؟💗

219 بازدید | 24 پست

من خودم خیلی دوست دارم امتحان کنم  و مطمئنم حقیقت داره ولی اصلا راه روشش نمیدونم مثلا یکجا گفتن تو دفترچه خواسته هاتو بنویس و من واقعا نمیدونم چطوری بنویسم چی بنویسم مثلا خدایا شکرت که... دارم یا خدایا شکرت که.. بهم میدی یا اصلا بگم من اینو میخوام اونو میخوام اگه شما تجربه در این زمینه دارین لطفا بگید❤ 

کاربری دست سه نفر 😌♥️ سه دختر خاله ی خفن😎 هر سه پر انرژی و عاشق قانون جذب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعوم

خب ببین گلم باید جوری رفتار کنی ک اون چیزی ک میخوایو ب دست آوردی و خوشحال شو باید جوری رفتار کنی ک انگار ب دستی آوردی بعد شکر گزاری .. ت دفنر بنویسی هم چ‌بهتر تصورش کن اونو و از این قبیل ..

عزیزم پروسه جذب خیلی ساده است خیلی راحت فقط به خودت بر می گرده به فکرت به اون باور های که داری

برای اموزش جذب کتاب های زیادی هست مثل راز و ...........همچنین ای دوره های هست که استاد های یاد میدن مثلا اقای شریفی که پولی هست و شما باید خریداری کنید اونارو

ولی من از هیچ کدوم اینا استفاده نکردم من و فقط یکی از دوستای عزیزم که اونم از ای تاپیک یاد گرفته بود جذب و کمک کرد و راهنمایی

ای تاپیک در مورد قانون جذب هست توی سایت تاپیک جامعی هست اگه می خواید من لینکش و بهتون بدم صفحات تاپیک زیاد هست ولی صفحه اولم مطالعه کنی بسه

دوستای زیادی توی سایت مسلط به قانون جذب هستن تاپیک های زیادی هم در مورد قانون هست یا توضیح دادن یا چالش دوره ای در مورد قانون جذب یا سوال پرسیدن........من اگه بخوام برات کلی در مورد قانون توضیح بدم باید بگم اول از همه تو باید باور کنی که در رابطه خیلی خوبی هستی و بهم می رسید و طرفت تو رو دوس داره باید خدا رو کامل باور کنی این که خدا تو رو به خواسته ات می رسونه دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره باید با خودت باور داشته باشی که خدا حتما تو رو به حاجتت می رسونه...........فکر منفی تعطیل  وای اگه نشه و نمیدونم من میترسم بهم نرسیم و این کارش یعنی دوسم نداره اینا همه تعطیل هر وقت فکر منفی اومد توی ذهنت روی ای برگه بنویس برگه رو پاره کن............یا اگه فکرهای منفی داری توی ذهنت و فکر منفی میکنی ذکر استغرالله بگو زیر لب.....همینجوری هم میتونی بگی در طول روز خیلی خوب هست.........باوری که داری رو حفظ کن تقویتش کن با هر کاری که حالت و خوب میکنه....گوش کردن اهنگ-رقص-قران خوندن-خیال پردازی.........هر چیزی که خودت دوس داری همیشه فکرهای مثبت داشته باش جملات تاکیدی بگو مثلا:من با اعتماد به نفس هستم من دوس داشتنی هستم من با ارزشم(اسم طرفت) عاشق منه........هر جمله ای که حال دلت و خوب میکنه و مثبته میتونه جمله تاکیدی باشه.............میتونی جملات تاکیدی رو از توی کانال های تل مربوط به قانون جذب و پیج های اینستاگرام پیدا کنی اگه خواستی........حالت و همیشه خوب نگه دار........امکان داره گاهی حالت خوب باشه زیاد سرحال نباشی دلت بگیره طبیعی هست ولی نباید زیاد طول بکشه باید سعی کنی کاری کنی حالت خوب بشه .....به اون چیزی که میخوای جذبش کنی 24 ساعته و هی فکر نکن رها کن همیشه بهش فکر نکن جوری باش که داری اونو........زندگی خودتو بکن و فکر اون 24 ساعته توی ذهنت نباشه........به این مرحله میگن رهاسازی............بگو من این موضوع رو رها کردم و به خدا سپردم..........اینا توضیح های من برای یک دوستی بود و تجربه خودم

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
سوالی داشتی بپرس

سوالم اینکه مثلا فقط به خواستم فکر کنم یا نه خواستم رو بنویسم یا عکس رو همش ببینم چیکار کنم راه روشش چیه 

سوالم اینکه مثلا فقط به خواستم فکر کنم یا نه خواستم رو بنویسم یا عکس رو همش ببینم چیکار کنم راه روشش ...

عکس تصویر سازی اینا همه بخاطر اینه ک ارتعاشت بالا ببری دنیا ب ارتعاشات ما جواب میده اصولا نوشتن باعث میشه حواست درگیر بشه و زود تر ب آرزوت برسی خاسته ها تو جوری بنویس ک انگار اتفاق افتادن

عزیزم پروسه جذب خیلی ساده است خیلی راحت فقط به خودت بر می گرده به فکرت به اون باور های که داری برای ...

شما واقعا به خواسته هات رسیدی با این روش؟ 

عزیزم پروسه جذب خیلی ساده است خیلی راحت فقط به خودت بر می گرده به فکرت به اون باور های که داری برای ...

مرسی از توصیه هات عزیزدلم❤ لطفا لینک تاپیکش رو بی زحمت بفرستید

سوالی داشتی بپرس

من دارم بپرسم   بستم کمه بخاطر همین میگم الان ، من از بچگی همش توی ذهنم تصوری از دزدیده شدن بوده همش فک میکردم بهش هروقتم توی فلیما بچه دزدی میسد باز من بیشتر فلیم درست میکردم توی ذهنم شبا خوابیدنی الانم ک اللنه باز همونطوره ، اینک وقتی فلیمو میبینیم فلانی دوسش دارع ولی اون یکی دوسش نداره طرف اونو می دزده ، منم هی اینطوری فک میکنم بنظرت این اتفاق میوفته ، از بچگی باهام بود  چند سالی ول کرده بودم ولی پنج شش سالی هس یاز بهش فک میکنم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖