2777
2789
عنوان

اوایل بارداری بیاید لطفا

172 بازدید | 14 پست

دوستان من تازه ۵ هفته‌م. ریزش موی شدید گرفتم🤕 حتی قبل از اینکه بفهمم باردارم متوجه ریزش موهام شدم🤕 تو آزمایشام همه چی اوکیه فقط یه مقدار فقر ویتامین دی داشتم. دکترم گفت ریزش مو به خاطر بارداریه. کسی مثل من بوده؟ نگرانم نکنه کچل بشم🤕 با این سرعت پیش بره کچل میشم🤕

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
عزیزم ریزش مو بخاطر ویتامین دی هست خودم زخم خورده ام  ویتامین دی هزار باید روزانه مصرف بشه

مرسی عزیزم

بعد از مصرفش ریزش موهات خوب شد؟

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم بعد از مصرفش ریزش موهات خوب شد؟

منم یک ماه قبل بارداریم متوجه شدم 

اول تزریقی داد و هفته ای یه دونه پنج هزار

اما وقتی باردار شدم کردش ۱۰۰۰ بله واقعا بهتره اوضاع موهام حالا

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
منم یک ماه قبل بارداریم متوجه شدم  اول تزریقی داد و هفته ای یه دونه پنج هزار اما وقتی ب ...

ممنونم واقعا

شما سطح ویتامین دی چند بود؟

برا من ۱۴🤕🤕🤕

ممنونم واقعا شما سطح ویتامین دی چند بود؟ برا من ۱۴🤕🤕🤕

من ۶

با کم خونی و فقر آهن و...

من کلا بدنم خیلی خالی بود واقعا

اما دلیل اصلی ریزش مو همون ویتامین دی بود 

سیستم ایمنی رو هم میاره پایین کمبودش

من ۶ با کم خونی و فقر آهن و... من کلا بدنم خیلی خالی بود واقعا اما دلیل اصلی ریزش مو همون و ...

بس که زندگیامون ماشینی شده و تغذیه‌ها همه ناسالم وصعیت بدنمون اینجوری شده🤕

الآن چند وقتته گلم؟

بس که زندگیامون ماشینی شده و تغذیه‌ها همه ناسالم وصعیت بدنمون اینجوری شده🤕 الآن چند وقتته گلم؟

من ۹ هفته ام.

فولیک اسید و ویتامین دی مرتب مصرف کن البته زیر نظر پزشکت

من ۹ هفته ام. فولیک اسید و ویتامین دی مرتب مصرف کن البته زیر نظر پزشکت

پس سونوی قلب رفتی😍 ای جانم

ان شاءالله که سالم بغلش کنی ❤

من فولیک اسید و آسپرین و شیاف و پنتوپرازول برا رفلاکسم مصرف میکنم. کلا به خاطر سقط زیر نظر پزشکم

پس سونوی قلب رفتی😍 ای جانم ان شاءالله که سالم بغلش کنی ❤ من فولیک اسید و آسپرین و شیاف و پنتوپراز ...

انشالله خدا حافظ هردوتون باشه

دی خیلییی مهمه و اینکه باعث تسهیل زایمان میشه تنها ویتامینیه ک حتی طب اسلامیم میگه باید قرصشو یا درصورت نیاز تزریقی بگیری

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
سلام. من یه هفته ای هست حدود نیم ساعت بعد از غذا دهنم انگار کلی آب جمع میشه تااااا وعده بعدی. مثل ای ...

احتمالا اسید معده است که برمیگرده به دهن. بهش میگن رفلاکس

موقعی که آب میخوری بیشتر نمیشه؟ یا تهوع بهت دست نمیده؟