2777
2789

سلام شبتون بخیر 

من می خوام دندان پزشکی در بیام از کنکور میشه راهنمایی کنید که چند سار هست دانشگاهش؟ و اینکه آدم بخواد تخصص بگیره چندسال هست و اینکه آیا کارآموزی یا فرستاده شدن به مناطق محروم و... داره؟ موقعیت شغلی چطوریه؟ یعنی اگه کسی بخواد مطب بزنه دردسرش چقدره؟ اگه تو بیمارستان ها کتر کنم درآمدم چقدر میشه و... 

و اینکه اگه تو فامیل تون یا خودتون برادر خواهرتون دندانپزشک هست به الله قسم تون میدم اگه میشه محبت کنید درامدش رو بگید که من براساس اون تصمیم گیری کنم 

۶ سال عمومی ۴ سال تخصص، اگه دولتی بخونی حدود ۱۹ ماه طرح داره،مطب بر اساس امتیاز هست که اون بر اساس کار در مناطق محروم امتیاز میره بالا ، درآمد از ۵ میلیون تا ۸۰۰ میلیون در ماه متفاوت بسته به خود فرد داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درآمدش که خیلی خوبه ولی آوردنش سخته درست درچه سطحیه؟منظورم اینه مدرسه عادی هستی؟چقدرمیتونی هزینه کنی ...

والله اگه بخوام بهت بگم خیلی افتضاح ولی خواستن توانستن است الان دهم انسانی هستم بخاطر برادرم مجبورم انسانی بخونم ولی می خوام در آخر تو کنکور تجربی شرکت کنم😅

ولی یه شرایطی دارم که مطمئنم دندون رو میارم

والله اگه بخوام بهت بگم خیلی افتضاح ولی خواستن توانستن است الان دهم انسانی هستم بخاطر برادرم مجبورم ...

خیلی خوبه که اینقدراعتمادبه نفس داری آفرین،رشته خیلی خوب باکلاس وپردرآمدیه اینطوری بگم اگه قبول شی زندگیت کلاعوض میشه انشالاکه بتونی باهمین انگیزه ادامه بدی

راستی سهمیه ایثارگران داری؟

من بابام جانباز سهمیه جانبازان دارم 

برادرم درسش ضعیفه دوقلو هستیم مجبورم بخاطر اون انسانی بخونم می خوام کنار انسانی تجربی رو بخونم در آخر کنکور تجربی بدم 

شرایطم اینجوریه که میتونم کتاب های کمک درسی بگیرم ولی معلم خصوصی وسعم نمی رسه قلمچی هم میتونم ثبت نام کنم البته قلمچی بنظرم فقط دوازدهم کافیه می خوام شب و روز بخونم تا از دندانپزشکی دربیام

من بابام جانباز سهمیه جانبازان دارم  برادرم درسش ضعیفه دوقلو هستیم مجبورم بخاطر اون انسانی بخو ...

خب پس اگه اینطوره که شانس قبولیت زیاده ولی به نظرم اگه ازهمین حالامیرفتی تجربی کارت راحتتربود