2777
2789

من یکم زیادی سرم تو حسابه، شاید فکر کنین خسیسم . امروز یه هندزفری خریدم ۱۲۰ تومن، بند بند استخونام داره از شدت خسیسی از هم جدا میشه😩😩😩😩  کیفیتش خوبه ظاهرا ولی زورم گرفت بعد اینکه خریدم. با خودم میگم آدم که واسه ی هندزفری انقدر پول نمیده.  بنظرتون گرون خریدم؟. 

😐😐😐نمیدومم پی بگم

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

به نظرم خیلی خسیسی برای خودت خرج کن

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارخوبی کردی بنظرم وقتی یچیزی رو میخوای بخری بهترینشو بخر که واسط بمونه

اندازه خرج کن

نه در حدی که اون چیزیو که دوست داری آرزوش بمونه واست

نه در حدی که دیگه بیش از حد خرج کنی

سعی کن اگر پول داری پس انداز کنی برا آینده ات در کنارش چیزایی هم ک دوست داری بخری

خدا با منه🌹

هر وقت حس کردی چیزی گرونه

کافیه چشماتو ببندیو کارت بکشی...  

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
اندازه خرج کن نه در حدی که اون چیزیو که دوست داری آرزوش بمونه واست نه در حدی که دیگه بیش از حد خرج ...

اره در کل همینجوری که شما فرمودید هستش ولی نظر من راجب اجناس الکترونیکی بود چون اگه ارزون بخری بعد چند ماه مجبور میشی عوضش کنی