2777
2789
عنوان

جنین بریچ

264 بازدید | 29 پست

خانما کسی بوده جنینش بریچ باشه و با حرکتای ورزشی برگرده؟من بارداری سوممه.اولین بار بریچ و سزارین دومین بار بریچ و زایمان طبیعی .چون بچه تو کانال زایمان بود امکان سزارین نبود برام.اینبار خیلی میترسم سزارین شم.هنوز اول بارداریمه استرس دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بریچ بود سز بودم پدرمو دراورد نچرخید که نچرخید،مری مم داغون کرد😔

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)
وحشتناک بود ولی حداقل از سزارین و عوارضش بهتره

یعنی اولی رو سز بودی دومی طبیعی؟مگه میشه

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)
هفته چندی؟؟؟احتمال سفالیک شدن داره اخراش فک کنم

سفالیک چیه

نمیخوام دوباره سزارین شم.دخترم15سالشه هنوز گاهی ب حدی میخاره ک دلم میخواد با برس بکشم

منم

دختره منم بریچ بود بود سریع سزارین کردن. 

راستش اصلا از سزارین خوشم نمیاد. خیلی عذاب کشیدم. 

الان برای بار دوم باردارم اگه بچه دوست دارم طبیعی بدنیا بیارم. 

که کیلی دیدم دکترا با دست بچه رو برمیگردونن. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹