2777
2789
عنوان

زور زدن و دل درد بچه شش ماهه ام

5742 بازدید | 18 پست

بچه ام داره شش ماهش میشه اما همچنان دائم در حال زور زدن و نق زدن هست. روزایی که قشنگ پی پی می‌کنه چند بار در روز حالش خیلی خوب. اما انگار همیشه نمیتونه با اینکه پی پیش شله‌. هرچی هم شکمش رو با روغن زیتون ماساژ میدم فایده نداره گاهی پی پی می‌کنه بهتر میشه گاهی فایده نداره

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1

پسر سه ماهه منم اینجوریه زود زود یبوست میشه 

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش دکتر.

خودت غذای نفاخ نخور که از شیرت اونم دل درد بگیره..اگه غداشم شروع کردی سعی کن غدای خیلی شل وابکی باشه ومقدارشم خیلی نباشه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
دکتر بردیش؟سوپ خیلی شل تند تند بده بهش توشم روغن زیتون بریز

روغن زیتون رو با بارهنگ بهش میدم. گاهی پی پی می‌کنه گاهی نه. جالبه پی پیش شله ولی نمیتونه دفع کنه. یه ماهش بود دکتر بردم گفت تا صد روز ولی الان شش ماهشه

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1

قطره گریمیکچر هم خوبه .

البته یه دکتر ببر راااحت دیگه میشه خیالت

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
ببرش دکتر. خودت غذای نفاخ نخور که از شیرت اونم دل درد بگیره..اگه غداشم شروع کردی سعی کن غدای خیلی ش ...

اصلا فقط دارم شیر خودمو میدم خودم هم آب و مایعات زیاد میخورم 

قطره گریمیکچر هم خوبه . البته یه دکتر ببر راااحت دیگه میشه خیالت

بردم قبلا. چند تا قطره داد هیچ فایده نداشت 

اصلا فقط دارم شیر خودمو میدم خودم هم آب و مایعات زیاد میخورم 

خوب به اونم اب جوشیده خنک شده بده.دیگه خیلی سنش کم نیست که بگیم نده

خوب به اونم اب جوشیده خنک شده بده.دیگه خیلی سنش کم نیست که بگیم نده

امروز آب جوشیده ولرم هم با خاکشیر کوبیده بهش دادم. دیروز دادم شکمش کار کرد. امروز نه

بردم قبلا. چند تا قطره داد هیچ فایده نداشت 

والا دیگه نمیددنم.

کمرشو و شکمشم با روغن ولرم چرب کن.

همینارو بلدم.دبگه میگی دکترم بردی.میخوایی دکترشو عوض کن

عزیزم شربت اهورا نینی بهش بدین برای برادر من دل دردش خوب شد❤️

این روانیُ خودت ساختی پس به چی زُل میزنی ":)             باید فراموشت کنم ، چندیست تمرین می کنم من می توانم می شود ، آرام تلقین می کنم با عکس های دیگری تا صبح صحبت می کنم با آن، اتاق خویش را بیهوده تزئین می کنم سخت است اما می شود در نقش یک عاقل روَم،ن شب دعایت می کنم  ن صبح نفرین می کنم حالم ن اصلا خوب نیست ، تا بعد بهتر می شوم فکری برای این دل ِ تنهای غمگین می کنم:)
روغن زیتون رو با بارهنگ بهش میدم. گاهی پی پی می‌کنه گاهی نه. جالبه پی پیش شله ولی نمیتونه دفع کنه. ی ...

عزیزم اگه شله ولی زور میزنه حتما ببر دکتر

🌸🍀إنـَّکَ سـَـمیعُ الدُّعـــــاء...🍀🌸