2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای زن و مرد دافعه داره 

اخه موضوع اینجاست که اگر آقایون در مورد سیاست و جامعه بدونن معمولا بهشون میگیم چقدر با اطلاع هستن ولی انگار اگه یه خانومی اطلاع داشته باشه دافعه ایجاد میکنه

در تلاش برای بهتر شدن💫

من شخصا خودم علاقه ندارم حرف بزنم

شوهرمم با من خرف سیاسی نمیزنه

درمورد اطراف،اتفاق های روزمره مون،ی خبری تو دوست خانواده و فامیل باشه،حرف میزنیم،یا شوخی یا حرف عاشقانه اینا😂

یادم نمیاد تو این ۳ سال که ازدواج کردیم حزف سیاسی زده باشیم😂

❤Che khobe ke daramet
من شخصا خودم علاقه ندارم حرف بزنم شوهرمم با من خرف سیاسی نمیزنه درمورد اطراف،اتفاق های روزمره مون، ...

آره قبول دارم که واقعا نمیشه در مورد همه موضوعات مختلف صحبت کرد چون اصلا شاید هر دو طرف علاقه نداشته باشن به اون موضوع

در تلاش برای بهتر شدن💫
اخه موضوع اینجاست که اگر آقایون در مورد سیاست و جامعه بدونن معمولا بهشون میگیم چقدر با اطلاع هستن ول ...

والا اقایونم دافعه داره 

طرف سوار پرایده راجع به سیاست بین الملل ایده میده خوب برادر شما اقتصاد شخصیتو در همین حد تونستی مدیریت کنی دیگه سیاست خاورمیانه رو‌ول کن تورو خدا !!

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
آره قبول دارم که واقعا نمیشه در مورد همه موضوعات مختلف صحبت کرد چون اصلا شاید هر دو طرف علاقه نداشته ...

اره من واقعا علاقه ندارم به موضوع سیاسی چون نمیتونم حل کنم که

❤Che khobe ke daramet
والا اقایونم دافعه داره  طرف سوار پرایده راجع به سیاست بین الملل ایده میده خوب برادر شما اقتصا ...

آها از این لحاظ🤣 اره این مدلی که بدون هیچ مبنایی باشه  قبول دارم که کسی دوست نداره بشنوه

در تلاش برای بهتر شدن💫