2777
2789

من امروز جواب یکی از دوستان را دادم به خیتل اینکه خانم هست خیلی گرم گرفتم وقتی فرستادم وبعد پروفایلش رو نگاه کردم دیدم آقاست .خیای خجالت کشیدم

وخدا نابترین لیلی دنیای من است .

بیخیال بابا😕🚶🏻‍♀️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

اون باید خجالت بکشه که اینجاست😂

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توهرساعتی بخوای میتونی پاک کنی فقط باید توهمون دقیقه باشه مثلا اگه ۱۳:۲۰گذاشتی ساعت ۲۰:۲۰،۲۱:۲۰ ،۲۲: ...

چه جالب😂😂😂😂😂

نی نی سایت همچین اپشنی داشت و من خبر نداشتم😂😂😂

وقتی پست میذاری زیر پستت ۳تا نقطه هست بزنی روش نوشته حذف یا ویرایش تا ۳ دقیقه اون سه نقطه وجود داره ...

مرسی عزیزم .حداقل شما رو میدونم خانم هستی.

مرسی عزیزم .حداقل شما رو میدونم خانم هستی.

برا منم زیاد پیش اومده که به اقایون اشتباها گفتم عزیزم یا گلم

به نی نی یار هم گفتم کاش یه کاری کنن متمایز باشه بتونیم تشخیص بدیم ولی گفتن دست اونا نیست.

فکرتو درگیرش نکن😘

{ خانم هستم }
برا منم زیاد پیش اومده که به اقایون اشتباها گفتم عزیزم یا گلم به نی نی یار هم گفتم کاش یه کاری کنن ...

من گفتم عشقم😫😫😫 به شوهرم هم نمیگم 😆😆😆😆😆

برا منم زیاد پیش اومده که به اقایون اشتباها گفتم عزیزم یا گلم به نی نی یار هم گفتم کاش یه کاری کنن ...

پست آخرو  ویرایش کردم یاد گرفتم.خیلی گلی😘😘😘😘