الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای من یه ساعته دارم خودمو در حال بلعیدنه تکه های مثلثیه پیتزا تصور میکنم حالا بیام املت بخورم😂
میتونی املت رو مثلثی ببری بخوری
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من یه روز از شما عقب ترم پس امشب چی داری...چون من فردا غذای امشبتون رو دارم
امشب سوپ و شوید پلو دادم به بچه ها 🤣 فردا هم میخوام اکبر جوجه بپزم
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
عزیزم ما کنار خونمون عالیه پیتزاشهمیشه شلوغه پیتزای دو نفره ۴۰ تومن چطور ممکنه؟
از بالاشهر که می خریم این قیمته چون پول اجاره ی مغازه و برق و آبشون رو هم میگیرن ازمون انگار
ولی مثلا برادرم هم فست فودی داره پایین شهره تقریبا پیتزا دو نفره اش زیر ۴۰ تومنه ولی کیفیتش به اون ۹۰ تومنیه نمیرسه حقیقتا
خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
یا خداااا غذا راحت بپز تکلیف من که اکبر جوجه بلد نیستم چیههههه انصاف داشته باششش
باور کن آسون ترین راه پخت مرغ همین اکبره 🤣
مرغو که درسته هست از وسط نصف کن بعد مزه دار کن با پیاز و زعفرون و فلفل و نمک
فرداش ساعت ۱۲ ظهر بیدار شو 😂 بندازش تو قابلمه ی پر روغن با یکم کره دو ساعت بپزه بعدشم دوباره برو بگیر بخواب
نمیدونم والا واسه ما که اینجوریه پایین شهر ارزون تر از بالاشهره
چون تردد هم توش کمتره
ولی خدایی خیلی وقته پیتزا ۴۰ تومنی اوووونم دو نفره منسوخ شده