2777
2789
عنوان

زایمان زودرس...مرگ بچه هام

2934 بازدید | 37 پست

اول بگم ببخشید که جمله بندی درستی ندارم چون حالم بده

یازده ماه پیش زایمان زود رس گرفتم

من هیچی از بچه هام ندارم هرچی داشتم بردن از خونم

هررررچی

عکساو فیلم لباس دفتر هفته نویسی لباسای دوقلوهام لباسای بارداری خودم

همه و همه رو بردن

یه بارم سر خاکشون نرفتم

من بی معرفت ترین مادر دنیام

خوب کاری کردن

چندماه پیش زیر وسایل کمد یه بسته پوشک پیدا کردم ینی داشتم میمیردم

هربار از کنار بیمارستان رد میشم قلبم تیر میکشه بخدا داغونم میدونم برم پیششون زنده بر نمیگردم..

توی بیمارستان فقط میزدم تو صورتم مشت میزدم به در و دیوار که از خواب بیدار شم و اون واقعی ترین کابوس زندگیم بود ..

بچه هام جای بغلم زیر خاکن ...دخترای قشنگم خواب دیدم کوچیکه شبیه من بود بزرگه شبیه باباش...

هروقت بارون میزنه من تموم دنیام اتیش میگیره که بچه هام سردشونه...قرار بود پتوی صورتی بپوشن ولی خدا خاکو نصیبشون کرد...

امن هر روز و هرلحظه به بچه دار شدن فکر میکنم

میدونم از روی عقده اس!!اما دست خودم نیست

دو جلسه لیزر رفتم

احتمالا جلسه اخر بیفته اسفند

امروز پرسیدم از خانومه گف اگه میخایی موهات توی بارداری برنگردن(چون استراحت مطلقم لیزر میرم که اذیت نشم تو بارداری بعدی)باید دو سه بار شارژ سه ماهه بیایی که بعد باردار بشی

اگه سریع باردار شی برمیگردن اینهمه پول الکی دادی...

گف تقریبا باید یکسال دیگه اقدام کنی...

تموم امروز حالم خراب بود طوری که شوهرم میگفت نمیخاد بری دیگه دو سه ماه دیگه اقدام میکنیم وقتی وزنت اومد پایین تر.....هم توی بارداری وزنم رفت بالا هم پرخوری عصبی گرفتم طوری که مزه نمیفهمیدم فقط میخوردم که فَکَم تکون بخوره مغزم از فکر دست بکشه

باورتون میشه من دارم دیوونه میشم؟

احساس میکنم تا یه سال دیگه بچه دار نشم روانی میشم از فکر و خیال

حالا...

بنظرتون من چیکار کنم؟

تا الان یک میلیون خورده ای برای لیزر دادم میخام الان تصمیم بگیرم که پول بیشتری ندم

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

الهی بگردم😥قوی باش عزیزم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
الهی بگردم😥قوی باش عزیزم

نمیتونم...

بعضیا رو دیدم این اتفاقا افتاده براشون حتی یه قطره اشک هم نریختن اما من چی ...

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم برا دلت

وقتی بعد از یک ماه اومدم تو سایت،مادرایی که تازه بچه هاشون به دنیا اومده بود رو میدیدم و حسرت میخوردم.

فکر میکردم کسی نیست که مثل من بچشو از دست داده باشه.

بیشتر از هرکسی خودم میفهممت🖤

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
نمیتونم... بعضیا رو دیدم این اتفاقا افتاده براشون حتی یه قطره اشک هم نریختن اما من چی ...

نمیدونم چی بگم ک آرومت کنه عزیزم

فقط ازخدا میخوام آرامشو دوباره بهت برگردونه🥺🙏🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

عزیزم♥️

فقط اینو میتونم بگم،جای بچه هات الان تو آغوش خداست نه زیر خاک،

اگه خوابشونو دیدی، بدون اونا خودشون بودن ک اومدن تو رو ببینن،

درسته بزرگترین غم دنیا از دست دادن فرزنده، ولی خدای مهربون با نعمت بهشت، این غمتو برات جبران میکنه.

بچه هات شفیعت میشن ک بهشتی بشی.

غصه نخور عزیزم♥️

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
بمیرم برا دلت وقتی بعد از یک ماه اومدم تو سایت،مادرایی که تازه بچه هاشون به دنیا اومده بود رو میدید ...

بخدا خسته ام از فکر و خیال پیر شدم

من هیچ هدفی ندارم جز اینکه بچه امو بغل کنم انگار حس میکنم تنها راه اروم شدنم اینه😣

بخدا خسته ام از فکر و خیال پیر شدم من هیچ هدفی ندارم جز اینکه بچه امو بغل کنم انگار حس میکنم تنها ر ...

عزیزم چند ماهگی سقط شدن ب چ علت ؟؟؟

اعصابم خورد شد استرس گرفتم

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
فعلا با این فکر وخیالا و استرس بچه نیار چند ماه صبر کن اورم شی مسلط شی به خودت بعد

حس میکنم فقط با اینکار اروم میشم 

شب و روز با بچه ای حرف میزنم که وجود نداره ولی من منتظر اومدنشم

بخدا خسته ام از فکر و خیال پیر شدم من هیچ هدفی ندارم جز اینکه بچه امو بغل کنم انگار حس میکنم تنها ر ...

میفهممت.

تا چند هفته کارم گریه بود.منم به شوهرم میگفتم اگه یه بچه نیاریم دیوونه میشم.

خدا به دلت آرامش بده عزیزم 🖤

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
نمیدونم چی بگم ک آرومت کنه عزیزم فقط ازخدا میخوام آرامشو دوباره بهت برگردونه🥺🙏🏻

کاش بشه کاش...ممنونم

منم تازه سقط شده بچه ام کامل درک میکنم

خدا دلتو آروم کنه

بچه من سقط نشد.

سر زایمان بخاطر سهل انگاری دکتر از دست رفت

عزیزم چند ماهگی سقط شدن ب چ علت ؟؟؟ اعصابم خورد شد استرس گرفتم

۶ ماه بودم 

خواهش میکنم استرس نداشته باش 

اصلا حتی پیامای اینجارو هم نخون...

برای همه یه جور نیست 

فقط به این فکر کن که نینیتو سالم و سلامت بغل کردی