میخوام واسه دوقلو زایی اقدام کنم،کسی میشناسید که رژیم غذایی یا چیزی خوردن که دوقلو باردار شدن؟ یکساله ازدواج کردم ۲۹ سالمه، شنیدم سنجد باعث دوقلو زایی میشه، راسته؟
پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...
تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه تو خانواده مادرت کسی دو قلو اورده امکانش زیاده مامانم و خاله هام همشون دو قلو باردار شدن
خالم دوقلو بچه اورد، ولی مردن
مامانم هم سر یکی از خواهرام دکتر بهش گفته یه جفت داشتع افتاده
پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...
خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
مامان من ۱۰ سال بعد از من دوقلو اورد امکانش هس منم بیارم؟ من دوقلو نمیخوام خیلی سخته
امکانش هست
کاش منم در اینده دوقلو داشته باشم خیلی ارزومه😍😍😍😘😘😻
خانوادگی دوقلو دارید؟
دختردایی ام داره دیگه اقوام درجه دو مامانم دارن چندتا 😍
پس امکانش خیلی زیاده