2777
2789
عنوان

توی یک ماه سه بار پریود شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره افرین همینجوریه

از کیستته عزیزم حتما برو دکتر منم امروز میخوام برم کیست بمونه بزرگ تر میشه الان برا ما بزرگ شده که افتاده به خون ریزی برا من احتمالا عمل بخواد

بار اول و دوم پریود شدم. الان خون غلیظ و تیره اس مثل خون پریودی نیست ندیده بودم اینجوری تا حالا

کلا قرص های اورژانسی رو که میخوری عوارض متعددی داره. من خودم حالت تهوع گرفتم و پریودیمو یه ماه عقب انداخت. اگه خونریزیت ادامه پیدا کرد دکتر برو. کلا قرص اورژانسی اینطوری که کاری میکنه هر چی تن دیواره رحمه کنده شه بیاد شاید دلیلش اینه ... 

کاش اون باشه من میترسم باردار باشم الان عقدم😭

نه باردار نیستی لکه بینی بارداری خونش صورتیه کم رنگه بهش میگن لایه گزینی خون سیاه برا بارداری نیست برا کیسته

کلا قرص های اورژانسی رو که میخوری عوارض متعددی داره. من خودم حالت تهوع گرفتم و پریودیمو یه ماه عقب ا ...

وای خدا یه بار خوردم اینجوری شدم. باشه عزیزم فردا عصر نوبت دکتر دارم میرم ببینم چم شده

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
وای خدا یه بار خوردم اینجوری شدم. باشه عزیزم فردا عصر نوبت دکتر دارم میرم ببینم چم شده

باردار نیستی خیالت تخت تخت. من چند بار مصرف کردم کلا سالی یه بار هم بخوری ضرر داره کل سیستم بدنو بهم میریزه . من هر وقت میخوردم پریود نمیشدم یه ماه. ماه بعدش دهن سرویس کن پریود میشدم

اره کیست خیلی خطر ناکه حتی ممکنه ناباروری بیاره حتما پیگیری کن من کوتاهی کردم پیشو نگرفتم اینجوری شد

خدای من. یه مدت قرص مصرف کردم ولی دیگه نرفتم ازمایش بدم حتما میرم ایشالله توام مشکلت حل بشه گلم

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
وای خدا از دهنت بشنوه 

منم فک کردم باردارم ولی بی بی چکم منفی شد بعد که پرسو جو کردم گفتن برا کیستته خونه حاملگی صورتیه سیاه نیست ماله من عین ترشح بود رنگش سیاه

باردار نیستی خیالت تخت تخت. من چند بار مصرف کردم کلا سالی یه بار هم بخوری ضرر داره کل سیستم بدنو بهم ...

وای خدایا دیگه غلط کنم بخورم. خدا از دهنت بشنوه عزیزم ک باردار نباشم. 

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎