2777
2789
عنوان

کارعجیب غریبی که من کردم

136 بازدید | 6 پست

سلام

بارها درمورد این موضکوع حرف زدم

هربار مشکلن حل میشه باز یه موضوع تازه پیدا میشه

بچه ها من پنج سال پیش کنکور دادم اون سال از کلاسمون یه عده ی کمی دانشگاه قبول شدیم.دوسه تا دوستامم موندن پشت کنکور دوسال بعدشم هیچی نیاوردن آخر رفتن آزاد.منکه دانشگاه دولتی گیلان حقوق قبول شدم.رفتم اونجا توخوابگاه و کلاس به خاطر اتباع بودنم دوستی نداشتم و کسی باهام دوست نمیشد و خیلی تنها بودم.نمره هام بدبود و مهمانیم نمیتونستم بگیرم.انصراف دادم بفد از پنج ترم دوباره کنکور دادم شهر خودم اصفهان دولتی حقوق قبول شدم دوباره واحدامو معادل کردم ولی خب دوره ی لیسانس چهارساله واسه من شیش ساله شد و یه سال دیگه بخونم لیسانسمو میگیرم.درحالی که خواهرم امسال که میشه سه ساله لیسانسشو میگیره.واون دوستامم که دوسه سال پشت کنکور بودن با من فارغ التحصیل میشن.اصلا  خبر ندارن منم همزمان بااونا فارغ میشم وگرنه احتمالا کلی توسرشون شوال ایحاد میشه.شما تجربه ای داشتین آشناهاتون چندسال مشت کنکور بمونن یا دوره ی لیسانسشون طولانی بشه.یا ارشدشونو چندسال بعد بگیرن؟نطرتون نسبت به مشکل من چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی داره تو فیلم سینمایی زندگی خودش زندگی میکنه، الخیر فیما وقع، آنقدر از این مقایسه ها کردم که الان فهمیدم هیچی مهم نیست، حالا همین بساط میره سر کار پیدا کردن، یکی سریع یکی چند سال بعد، بچه دار شدن... 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بنظر من مشکلی نیست خودت برای خودت مشکل تعریف کردی  چی شده مگه  فقط یه کم دیر تر بوده&nbs ...

ممنونم ازت.درواقع مشکل منم همینه.اظهار نظر مردم.آخه یه مدت یه عده حسابی گیر داده بودن چرا اینکارو کردس.جرا درس نخوندی چرا انصراف دادی چرا دوباره همون رشته رو زدی.انقد تعجب میکردن و میپرسیدن که از اظهارنظرای اونا احساس گردم که خیلی مشکل بزرگی دارم.همچین پدر و مادرم.اما نظرایی مثل نظرتو احساس آرامش بهم میده

هیچکی توی شرایط تو نبوده و زیر و بم دلایلی که باعث شده هر تصمیمی رو بگیری نمیدونه. مطمئنا خودت بیشتر از هر کسی دیگه صلاح خودتو میخوای و تشخیص میدی بنابراین چه توی تحصیل چه بقیه موارد زندگی یاد بگیر یه به تو چه محترمانه به هرکی داره دخالت بیجا میکنه بگی! مثلا میگن چرا انصراف دادی چرا دوباره همون رشته چرا فلان بگو دیگه لابد یه شرایطی بود که با مشورت خانواده م به این نتیجه رسیدیم بهتره اینکارو بکنم. الانم پشیمون نیستم راضی ام.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!