سلام خانوما دیشب داشتم ب نوزادم دوماهه شه شیر خشک میدادم خیلی بد شیشه شیر و میگیره کلا دوس نداره دیگ مجبوری دادم بش دوتا مک زد مک سوم یهو برگشت خورد دیدم چشاش فقط داره نگاه میکنه ولی پلک نمیخوره دیگ سر و تهش کردم زدم پشتش ن سرفه میکرد ن گریه فقط نگاه میکرد میگف عوم عوم با دهن نیمه باز تا پنج دقیقه همینجوری بود دیگ قفسه سینش ضعیف داش میرفت و میومد گفتم تموم شد دورازجونش دست انداختم روزبونش دیدم وایساد گریه کردن و درست شدن نمیدونم از صدا من ترسید یانه چیشد اصن خیلی نگرانشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پریده توگلوش نفسش بنداومده سوراخ سرشیشو نگاه کن زیادی گشادنباشه
خیلی وحشتناک بود ولی بعدش وایساد گریه کردن و خندیدن نمیدونم چرا خودش دهنشو باز نمیکرد گریه کنه این همه زدم پشتش تا من دست گذاشتم تودهنش شروع کرد نفس کشیدن و گریه
خب عزیزم نفسش بالانمیومده که گریه کنه خیلییییی مواظبش باش
همش میترسم بخاطر خوب نفس نکشیدنش آسیب بش برسه تو اینترنت زده کم اکسیژن برسه نمیدونم چی میش دورازجون ....ولی همه چیش مث قبل خوبه خداروشکر ولی اینترنت میترسونم