2777
2789
عنوان

شیرخوردن نوزاد

107 بازدید | 18 پست

سلام خانوما دیشب داشتم ب نوزادم دوماهه شه شیر خشک میدادم خیلی بد شیشه شیر و میگیره کلا دوس نداره دیگ مجبوری دادم بش دوتا مک زد مک سوم یهو برگشت خورد دیدم چشاش فقط داره نگاه میکنه ولی پلک نمیخوره دیگ سر و تهش کردم زدم پشتش ن سرفه میکرد ن گریه فقط نگاه میکرد میگف عوم عوم با دهن نیمه باز تا پنج دقیقه همینجوری بود دیگ قفسه سینش ضعیف داش میرفت و میومد گفتم تموم شد دورازجونش دست انداختم روزبونش دیدم وایساد گریه کردن و درست شدن نمیدونم از صدا من ترسید یانه چیشد اصن خیلی نگرانشم

عزیزم وای چقد ناراحت کننده خب ب زور بهش نده مگه بچه ی دوماهه چقدمیخوره

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریده توگلوش نفسش بنداومده سوراخ سرشیشو نگاه کن زیادی گشادنباشه

خیلی وحشتناک بود ولی بعدش وایساد گریه کردن و خندیدن نمیدونم چرا خودش دهنشو باز نمیکرد گریه کنه این همه زدم پشتش تا من دست گذاشتم تودهنش شروع کرد نفس کشیدن و گریه 

وقتی بهش شیر می دی زیرسرش  روکمی بیار بالا که شیربرنگرده توی گلوش

اخه رفلاکس داره انگار اونم برگشت یهو راه نفسشو بست ک حتی نمیتونس دهنشو باز کنه گریه کنه من دست گذاشتم گریه کرد 

خب عزیزم نفسش بالانمیومده که گریه کنه خیلییییی مواظبش باش

همش میترسم بخاطر خوب نفس نکشیدنش آسیب بش برسه تو اینترنت زده کم اکسیژن برسه نمیدونم چی میش دورازجون ....ولی همه چیش مث قبل خوبه خداروشکر ولی اینترنت میترسونم

اخه رفلاکس داره انگار اونم برگشت یهو راه نفسشو بست ک حتی نمیتونس دهنشو باز کنه گریه کنه من دست گذاشت ...

اینترنت وولش کن ازکاه کوه می سازه یک سرماخوردگی رو دیرازجونت میگه سرطانه

حواست بهش باشه وقتی می خوابه روی پهلوباشه که اگر بالا آورد ازدهنش بریزبیرون 

همش میترسم بخاطر خوب نفس نکشیدنش آسیب بش برسه تو اینترنت زده کم اکسیژن برسه نمیدونم چی میش دورازجون ...

تواینترنت که هرچی بنویسی چیزای ترسناک میاره بالا 

وقتی بهش شیرمیدی یه بالش نرم وبلند بزارزیرسرش

حواست بهش باشه وقتی می خوابه روی پهلوباشه که اگر بالا آورد ازدهنش بریزبیرون 

اره اورژانس اومد گف حالش خوبه هیچی نی ولی من ترسیدم بردمش بیمارستان ی مشت آنتی‌بیوتیک بش زدن بچمو الکی الکی خیر ندیده ها پشیمونم ک بردمش 

اینترنت وولش کن ازکاه کوه می سازه یک سرماخوردگی رو دیرازجونت میگه سرطانه حواست بهش باشه وقتی می ...

اره همینکار کردم الانم واکسن دوماهگیشو زدم بچم تب کرده یکم