2777
2789

از شب قبل گردو بزار جا یخی که روغن بندازه ما تو غذا علاوه بر رب انار یکمی هم رب گوجه میریزیم

اگه خواستی تکیه بدی نه به چهره ها اعتماد کن نه به زبون ها به دو تا چیز اما میشه تکیه کرد؛ یکی مرام و مردونگی، دومی انسانیت  ، اولی نمک میشناسه، دومی هیچ وقت ظلم نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی گردو ها و پیاز رو توی ماشین ۱۲۳ قشنگ باهم چرخ کن تا حدی که گردو هاخمیر بشن اینجوری قشنگ روعن پس میده و فوق العاده خوشمزه میشه

کوفته قلقلی نسبت به مرغ خوشمزه ترش میکنه

کوفته قلقلی هارو درست کن تو روغن سرخ کن و ۲۰ دیقه به خاموش کردن خورشت بنداز توش

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 
فسنجون فندق درست کن عالی میشه مثل خود گردو میشه  خودم درست کردم عالی شد

فسنجون اصلا بلدنیستم باگردو دوسدارم فندق و نمیدونم ازویار حاملگی مونده روم 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
چه اندازه ای گردو میریزین؟ رب انارو کی میریزین

من برا هر ۲نفر یک لیوان دسته دار سر پر گردو استفاده میکنم

رب انار هم ۱ساعت به خاموش کردنش مونده میریزم

بستگی به ذایقه داره ولی رب انار ملس خوشمزه تره

کم کم رب رو میریزی و هی تست میکنی تا به دلخواهت برسه

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 
گوشت مرغ درست میکنین یا گوشت؟

اول اینکه پیاز دوبرابر گردو بزار خوب با چرخ گوشت یا غذا ساز بزار نرم نرم بشه بعد تو قابلمه اول خوب خوب تفت بده بعداب بریز مرغ رو اضافه کن 

راز روغن انداختن خوب فسنجون زمان زیاد پخته من از شب می زارم برای نهار فردا روی شعله کم کم کم 

رب انار کم کم اضافه کن یکی دو قاشق شکر هم اضافه کن که ملس بشه 

یه کم نمک هم میخواد که اول بریز  

بیا من بهت فسنجون یاد بدم

اولی دونه پیاز قشنگ ریز خرد میکند با روغن میزاری سرخ بشه بعد ی طرفه سینه مرغ بدون پست بزارتو پیاز که دارن سرخ میشن فقط حواست باشه پیازا باید طلایی شده باشن روغنم کم نزاری که پیازا خام بمونن بعد که مرغ خوب طلایی شد  نمک زرد چوبه کمی فلفل سیاه بزن هم زدی اندازه ی پیاله انار خوری گردو چرخ شده بریز هم بزن تا تفتی بخوره بعد ی ونصف قاشق رب گوجه بزن قشنگ هم بزن  بعد من همین اولش رب انار میریزم سه تا چهار قاشقم ربانار بزن بعد ی کاسه اب جوش بزار بزار بحوش وقتی جوشید کمش کن بزار تا چهار پنج ساعت بپزه هراز گاهی نگه کن تا ته نگیر بعد اخر سر اگه ترش دوس داری یکم ابلیمو اگه نه ی کمی شکر بریز  گردو اگه روغنی باشه روغن میندازه اگه روغنی نباشه هرچقدم یخ بندازی روغن نمیدازه