2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم میگه مهاجرت کنیم به کشور هلند یا سوئیس

| مشاهده متن کامل بحث + 3554 بازدید | 53 پست
گفت بخوای فردا ویزا و پاسپورت میگیرم  اثاثم یه ماهه می‌فروشم

شوهرت خوش خياله ها این قدر دنگ و فنگ داره یه روزه کجا ویزا میدن 

بنظرم بدون تحقيق و فکر داره بی گدار به آب به هم میزنه 

خدایا شکرت 🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم بلد نیستم اصلا

اینجوری مهاجرت کردن بی گدار به آب زدنه اول کشور مقصدتونو انتهاب کنید حداقل یک سال وقت بذارید واسه زبان یاد گرفتن کل سرمایتونو برآورد کتید هزینه های اجاره مسکن و بقیه ی چیزای کشور مقصدو دربیارید ببینید میتونید حداقل تا یک سال تا زمانی که کارخوب پیدا کتید از جیب بخورید یانه 

الان شما بدون زبان یاد داشتن برین اونجا چه‌جوری میخواین ارتباط برقرار کنید که کار پیدا کنید

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

اولا که به این راحتی نیست

دوما باید اول کار پیدا کنه بعد برید

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

نفروشید اشتباهه

اول ببینین ویزا میدن بهتون کار میدن بهشون خوشتون میاد بعد دیدید موندگارید بفروشید هزینه رفتن زیاد نمیشه فوقش ۴۰۰بشه همه زندگیتون رو نفروشید‌ با این پول بی ارزش هیچی نمیشه

هم هلند هم سوئیس کشورهای گرونی اند اول یه کاری باری چیزی پیدا کنین بعد زار و زندگی بفروشین

ممنون میشم واسه قبولی تو رشته مورد علاقم برام دعا کنین 🙏❤️
میگه اگه واقعا با من میای ارادتو قوی کن و به حرف هیچکس گوش نکن

راست میگه نمیشه که همه چیو بفروشی بره بعد بری و پشیمون بشی

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

سوئیس که اصلا مهاجر قبول نمی کنه 

بقیه کشورهای اروپایی هم حدودا ۲ الی ۳ سال دوندگی و مصاحبه و ....داره 

وضع مالی رو چک میکنن باید روزانه دخل و خرجتون بالای ۵۰ میلیون باشه تا مطمئن بشن وضعتون خوبه و براشون سود دارید 

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸