الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه گفتن هر کس فقط بهداشت محله خودش باید باشه گف چون همه برگشتن منم ترسیدم حالا دوباره بره همونو بز ...
کار خوبی کرده
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
اتفاقا میگن ایرانی تاثیرش روی کرونا مخصوصا نوع دلتا خیلی خوبه
میگن دااااا
تو که نباید باور کنی😂😂😂😂
نه ببین همون اضطراری یه تاییدیه چیزی گرفتن ولی اینا هیچی
مگه اینا نمیگفتن وای تو تحریمیمم و فلان الان چیجوری واکسن ساختن😂😂😂😂😂😂