2777
2789
عنوان

یه سری سوال راجع به شیر دهی دارم

231 بازدید | 10 پست
دخترم ٣٥ روزشه شیر من اصلا بهش نمیسازه رفلاکس خفیف داره شیر منو میخوره ببخشید بالا میاره ولی شیر خشک رو نه انگار بهش میسازه شیر نان میدم ممکنه به خاطر رقیق بودن شیر باشه؟ چی بخورم که انقدر رقیق نباشه مث آب صافه تو اینترنت نوشته بود شیر رقیق باشه رفلاکس بیشتر میشه یه سوال دیگه دکتر بهش رانیتیدین داد گفت بخوره خوب نشد رژیم پروتئین گاوی بگیر و شیر آپتامیل بده با دارو خیلی حالش بهتر میشه البته حتما باید با شیب بخوابونمش ولی هنوز گاهی شیر منو میخوره حالش بد میشه چکار کنم؟ یعنی حساسیت داره به پروتئین گاوی؟ من خودم شیر و ماست و گوشت گوساله و ... نمیخورم میشه کمکم کنین :(
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شیرت بهش میسازه،فقط محصولات گاوی رو به صورت سفت وسخت از برنامه ی غذاییت خارج کن، بخاطر این بالا میاره که رفلاکس داره، دختر منم رفلاکس داشت که البته به مرور زمان و خوردن دارو خوب شد

من آزی هستم✋🏻😁

خارج کردم اما هنوز جواب نداده حتی کیک و شیرینی نمیخورم!
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن
چند کیلو بوده وقتی دنیا اومده؟ مهم وزن گیریش پسر من هم بی نهایت بالا میاره 1 ماه بود بردمش دکتر گفت چون وزن گیریش خوب بوده مهم نیست فقط شیر نخور هنوز هم خیلی بالا میاره اما تا امروز که 40 روزش شده بیشتر از 2 کیلو اضافه کرده بگو ماشاا...