2777
2789
عنوان

بچه ها دیگه خسته شدم 😔😔

175 بازدید | 13 پست

الان نزدیک به دوهفته دنبال ماشینیم هر روز تا پای معامله میریم تا قولنامه رو می‌نویسیم یه چیزی پیش میاد ک منتفی میشه واقعا چرا؟ آخه هر روز این اتفاق می‌افته 

خدايا خودت همه ني ني هارو حفظ کن فندق منم روهم هيمنطور 🤗

حتما یه خیریتی هست توش

برام مهم نیست که زشتی ،قشنگی ،چاقی لاغری،قدبلندی،قدکوتاهی،سفید پوستی ،سیاه پوستی ،مسلمونی مسیحی هستی ،بی دینی ،همجنسگرایی ،دوجنس گرایی یا ترنس تو با من خوب باشی منم باهات خوبم همین🦋😊☺️💜🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما یه خیریتی هست توش

میدونی دیگه خسته شدم از دنبال ماشین گشتن 

این هفته هم مجلسه آبجیمه هیچکار نکردم هی میگم فردا ماشین میاد پس فردا میاد آخرشم ک هیچی

آخه چه مصلحتی نمی‌فهمم من. خدا هم گیراورده مارو 😂

یکی از اقوام ما دقیقا مثل شما نمی تونست ماشین بخره یروز خرید دور از جون شما تصادف کرد و مرد😔

تاپیک عکس و اسکرین تگ بشم باتشکر😐🔪❤️امیدوارم تمامی آقایون نی نی سایت که خودشونو بجای خانم جا میزنن حامله بشن!!!
آخه چه مصلحتی نمی‌فهمم من. خدا هم گیراورده مارو 😂

عزیز دل چه میدونی ؟ شاید دور از جونتون قرار تصادف کنید باهاش . یه صدقه ای بذار کنار و دیگه بسپار به خدا .

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
یکی از اقوام ما دقیقا مثل شما نمی تونست ماشین بخره یروز خرید دور از جون شما تصادف کرد و مرد😔

ای وای بنده خدا 

خدا رحمتش کنه 

عزیز دل چه میدونی ؟ شاید دور از جونتون قرار تصادف کنید باهاش . یه صدقه ای بذار کنار و دیگه بسپار به ...

آره واقعا