2777
2789
عنوان

زندگی تک فرزندی شیرین تره یا دو فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 6555 بازدید | 26 پست
ای جانم .... روزات چجوری می گذره ؟ تایم تنهایی برای خودت داری ؟ 

حالا که بزرگ شدن اره

دومی سه سالشه

نمیگم بی آزارن 

ولی صبرم زیاد شده

من یکساله کلاس مجازی میرم

به زندگیمم میرسم خداروشکر

سختی ها تموم میشه بالاخره 

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها جدا از خرجای وحشتناک از جمله پوشک ، شیر خشک ، وسایل مورد نیاز نوراد که حالا بگیم اینا نهایتا چیزی نمیشن ،،،، ولیییی ما مسئولیم . بچم ها بزرگ می شن خاسته خاشونم بزرگ میشن . ما باید خیلی قوی کنارشون باشیم ... ولی من متاسفانه قوی نیستم .... انگار همه ی زورامو برای پسرم زدم و واقعا تحمل ندارم برای یکی دیگه هم،همه ی اون روزارو تکرار کنم . در ضمن بخاطر مشکلاتی ک تو زندگیم داشتم چ روحی چ مالی چ مرگ چن تا از عزیزام بی نهایت گاهی افسرده میشم٫ می ترسم از مادر شاد نبودن 

خیلی استرس دارم به خاطر کرونا، شرایط کشورمون، عداب وجدان دارم از اوردن یه موجود بی گناه به این دنیا ...

مبارکت باشه بهترین کارو کردی قدمش پر از روزی و سلامتی باشه... دو فرزندی عالیه اسلا نگران نباش نهایتا تا چند سال نتونی کار کنی الانم که کروناس برای بچه اولت عالی میشه به شرطی که بلد باشی چطور مدیریت کنی اولی حسادت نکنه و لذت ببره از وجود بچه بعدی... و اینکه بعدا متوجه میشی چه لطف بزرگی به اولی کردی از همه نظر. بجای استرس برو از الان کتاب بخون چطوری رفتار کنی رابطه دو تا بچت خوب بشه چون الان فرصت داری. تک فرزندی بنظرم اصلا خوب نیست 

به نظرم این مایوس شدن کمی بی انصافی هست.

خیلی از مادرها هستند در کنار فرزند داشتن با مدیریت بسیار بالا به پیشرفت فردی شون سروسامان دادن،کمی همت و هم دلی روحیه ات قوی می‌کنه. دلسرد نشوید،با هدیه خدا خواسته 

قطعا و قطعا برنامه های بهتری در پیش دارید.

سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  
بچه ها جدا از خرجای وحشتناک از جمله پوشک ، شیر خشک ، وسایل مورد نیاز نوراد که حالا بگیم اینا نهایتا ...

اصلا نگران نباش مطمئنا نمیتونی وقتی که برای اولی گذاشتی برای دومی بذاری ولی اگر سواد و آگاهی برای تربیتشون داشته باشی خودت متوجه میشی چقدر پسر اولت از همه لحاظ رشد بهتری میکنه مهربونتر.... مسولیت پذیر... اجتماعی تر و... 

مبارکت باشه بهترین کارو کردی قدمش پر از روزی و سلامتی باشه... دو فرزندی عالیه اسلا نگران نباش نهایتا ...

می دونی من یه جورایی خیلی از این لحاظ به خودم مطمعنم ک چه جوری می تونم رابطشونو گرم کنم، چون مقدمش عالی بود و الانم پسرم بی نهایت خوشحاله . هر وقت هم ذوق داره با هم برنامه ریزی می کنیم تو عالم بچگیش ک براش شیرین باشه . بیشتر نگرانم، از اینک ازادی هام تموم شن، خودم برای خودم نباشم ، من هرچند وقت یک بار نیاز مبرم به تنهایی دارم .... و می دونم سر این مسایل وحشتناک افسرده میشم😢😢 خیلی ترس بعد زایمان دارم . سر اولی با روجیه عالی تو بارداری زایمان کردم حالم عالی بود یهو افسردگی بعد زایمانو با گوشت و استخون دیدم ، صداشم در نیوردم تا بعد ۱۰ ماه از تولد پسرم خواهر عزیزمو خیییلی بد از دست دادم.... دیوانه و تنها بودم ، هنوزم ممی تونم کنار بیام .روزای بعد زایمان یه خاطره ی تلخی شده برام ک نمیتونم برای آینده ی چهار نفری تصمیم بگیرم

اصلا نگران نباش مطمئنا نمیتونی وقتی که برای اولی گذاشتی برای دومی بذاری ولی اگر سواد و آگاهی برای تر ...

شما برنامه های خاصی چه برای خودتون چه برای بچه هاتون تو بارداری تنظیم کرده بودید؟

می دونی من یه جورایی خیلی از این لحاظ به خودم مطمعنم ک چه جوری می تونم رابطشونو گرم کنم، چون مقدمش ع ...

مثلت فکر کن.... دومی که بیاد مجال فکر و خیال رو ازت میگیره شاید اومده حالتو خوب کنه خداروشکر کن عزیزم. این روزا بر نمیگردن تمام حال و احوال روحی خانم باردار صد در صد روی جنین تاثیر میذاره خدایی نکرده بعدا عصبی یا مشکل مغزی پیدا میکنه .خودتو خوشحال کن

شما برنامه های خاصی چه برای خودتون چه برای بچه هاتون تو بارداری تنظیم کرده بودید؟

من هر بار بیرون میرفتم برای پسرم چیزایی که دوست داشت میخریدم نگه داشتم وقتی دومی بدنیا اومد از طرفش هر بار بهش می دادم دستشو میذاشتم رو شکمم وقتی تکون میخورد باهاش حرف میزد.... از نت و کتاب براش توضیح میدادم الان جنین در چه مرحله اییه و چه شکلیه البته من تا ماه چهارم بهش نگفتم یه وقتاییم تو بارداری بهش کادو میدادم از طرف داداشش