2777
2789
عنوان

تماس از کشورهای خارجی

162 بازدید | 11 پست

سلام دوستان چند باره به شماره ایرانسل من از کشورهای آفریقایی مثل بنین و تونس زنگ می‌زنن و قطع می‌کنن آیا واسه شما هم این مشکل پیش اومده ؟

فکر میکنم اپراتور این کار رو می‌کنه تا اگه مشترک زنگ بزنه یه پول حسابی مردم رو پیاده کنه نظر شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره واقعی نیست 

دوستِ منم با دستکاری و وارد کردن یه سری کد با پیش شماره ی فلیپین به من زنگ میزنه ، خنگول کلی هم ذوق میکنه

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

وااای چقدر خوب این تاپیکو دیدم..الان یه مدته چندین بار به خط ایرانسل همسرم دقیقا از یکی از کشورهای آفریقایی زنگ میزنن ...یهو میبینی شب ساعت ۲شب ..چندین بار شده..پس اینه ؟ کارخودشونه

ترو خدا راست میگی

مامان من شماره غریبه جواب نمیده 

امروز یهو گوشیش زنگ خورد دیدم

نوشته الجزایر

خط مادرم ایرانسل

اصلا مونده بودیما

جوابم ندادیم

داداشم ب شوخی میگفت مادر یدونه افریقایی زنگ زده برا اجازه خواستگاری  😅😅😅😅

حالا ما شماره ها رو نگاه می‌کنیم و پیگیری می‌کنیم کد کدوم کشوره بنده خدایی که سر در نیاره بهش ظلم میشه . عجب وضعی شده . همه دنبال خالی کردن جیب مردمن 

وااای چقدر خوب این تاپیکو دیدم..الان یه مدته چندین بار به خط ایرانسل همسرم دقیقا از یکی از کشورهای آ ...

خوب شد گفتی الان مطمن شدم که قضیه چیه

برا منم فقط به شماره ایرانسلم زنگ میزنن ایرانسل چون شرکتش زیر مجموعه آفریقای جنوبی هست ازش بر میاد از این کارا واسه خالی کردن جیب مردم بکنه