2777
2789
ببخشید ی سوال فقط فال قهوه بلدید؟

اره عزیزم

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت دوست داره ولی اون پشت ی زن دیگه هم بود نمی‌دونم کیه با کینه نگات میکرد

منم فقط یچیز گفتی

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
جدایی نیست  یعنی؟🤩🤩🤩

نه

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
عزیزم کبوتر دیده میشه ...بعد دونفر که بغل هم درحال بوسه هستن و انگار یکی هم پشت سرشون هست که اونارو ...

وای فال قهوه بلدید شما؟

میشه برا منم بگیری =)))

مدتهاس دنبال ی کسی یا ی جایی میگردم که برم فال قهوه بگیرم

عزیزم بنظرم جنگ ودعوا هست ..‌ولی رفتم تعبیرپرنده رو دیدم نوشته خبرهای خوشی درراهه و می‌تونه آزادی هم ...

من خودم پرنده رو دیدم رو مشکلات و اون سیاهی بزرگ ک تعبیرش میکنم به مشکلات و اون پرنده به اون دو نفر نگاه میکرد. خودم تعبیرم اینه ک پرنده خوشبختی بهمون نگاه میکنه و جدا نمیشیم

❤️کاربری دست سه نفره❤️