2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌همونم‌ک باهم از درس و اینا میحرفیما امسال کنکور دادم شماره مشاور دادی به من

اها ندا تویی😂

ببخشید نشناختم 

فدای دلت شم چرا غمگینی عشقم

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀

کلا اشتباهات هست و پیش میاد ولی حداقل دیگه تکرارشون نکن گذشته رو نمیتونی عوض کنی از کسی هم توی زندگی توقع نداشته باش یادت نره آدما قرار نیست همیشه توی زندگی ما بمونن هر چیزی هم از هر کسی ممکنه ، هیچ وقت کسی رو خیلی برای خودت بزرگ نکن چون کوچیک ترین اشتباهی که کنه تو ضربه میخوری فقط قوی بمون به خودت کمک کن و خودت هوای خودت داشتع باش

خاهش دارم‌میمیرم بهار خیلی ناراحتم از دست خودم حماقتام

خدا نکنه عزیزم 

بمیرم اشکال نداره ادمی زاد اشتباه میکنه دیگ برای همین بدنیا میایم

میخای حرف بزنیم یکم اروم شی 

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
کلا اشتباهات هست و پیش میاد ولی حداقل دیگه تکرارشون نکن گذشته رو نمیتونی عوض کنی از کسی هم توی زندگی ...

اخه یه ادم هست ک فرق میکنه تو زندگیت مخصوصا اینکه چندین ساله باورش داری حتی با اینکه میدونی ادم خوبی نیست بازم ولش نمیکنی

اما اون میاد سر هیشکی ب بدترین سکل ممنکن دلت و میشکنه و واسه همیشه میره

هردو   فرقی نداره ادم ادمه از این دوست داشتنای بی دلیل ضربه زیاد خوردم ولی بازم از کسی بدم نم ...

من تاحالا تومجازی از کسی بدم‌نیومده ولی تودنیای واقعی زیاد بدی دیدم

خوبیه مجازی اینع حداقل بعداز هر جمله یی یه ایموجی لبخند میشع گذاش ولی تودنیای واقعی نع حال واقعیت پیداس

لایک نکنید                      
اخه یه ادم هست ک فرق میکنه تو زندگیت مخصوصا اینکه چندین ساله باورش داری حتی با اینکه میدونی ادم خوبی ...

میدونم ولی باید اینقدر خودت ذهنی و روحی قوی کنی که همیشه یه حد و مرز برای آدما داشته باشی باید بشینی با خودت منطقی حرف بزنی همه چیز بسنجی بدیا رو هم ببینی اگر داره اذیتت می‌کنه دیگه ارزش خودت پایین تر نیار و بزارش کنار دوست داشتن هم همیشه کافی نیست و جواب نمی‌ده توی زندگیت اولویتت خودت باش و حال خوب خودت نزار آدما به راحتی روت تاثیر بزارن یا اذیتت کنن

میدونم ولی باید اینقدر خودت ذهنی و روحی قوی کنی که همیشه یه حد و مرز برای آدما داشته باشی باید بشینی ...

میخام همین کارو بکنم چون اونم گزاشتتم کنار

ولی یه وقتایی ک کم میارم دست خودم نیس میخام غرورمو بزارم کنار و بگم ببخشید تا برگرده با این ک اصلاااا تقصیر من نیست

حرفات خیلی خوبه ممنون

من تاحالا تومجازی از کسی بدم‌نیومده ولی تودنیای واقعی زیاد بدی دیدم خوبیه مجازی اینع حداقل بعداز هر ...

بر من  فرقی  نمیکنه  

کلا همه رو بی قید و بند دوست دارم

خدارو شکر که این توانایی رو دارم

میخام همین کارو بکنم چون اونم گزاشتتم کنار ولی یه وقتایی ک کم میارم دست خودم نیس میخام غرورمو بزارم ...

میدونم عزیزم ولی هر وقت خواستی این کار کنی به این فکر کن که تو ارزشت خیلی بیشتر از اینا هست به اینکه اون اشتباه کرده و بدی داشته همه آدما لیاقت یه فرصت دیگه رو ندارن درسته ما ادمیم سنگ که نیستیم احساسات داریم اشکال نداره خسته شدی به خودت زمان بده استراحت کن گریه کن خودت سبک کن ولی جا نزن هیچ وقت منم یه مدت بعضیا رو خیلی بردم بالا با اینکه تقصیر من نبود ولی معذرت خواهی میکردم که درست بشه ولی بعدش دیدم چرا باید خودم گول بزنم چرا من باید کسی باشم که برای درست کردنش تلاش کنم وقتی شخص مقابلم نمی‌خواد و اون کسی بوده که اشتباه کرده وقتی ارزش من نمیدونه