2777
2789
عنوان

یه اعتراف بکنم؟؟؟؟

192 بازدید | 28 پست

واقعا تا قبل اقدام ب بارداری فک نمیکردم انقد زمان ببره انقد سخت باشه همش فک میکردم با اولین بار.....بله😑 بچها من بدجور نیاز دارم دعام کنید از ته دل مهربونتون دعا کنید منم مادرشم خسته شدم از انتظار😔

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله خیلی زود بشی هرچند گاهی خودم به مامان و بابام میگم کاش هیچوقت بچه دار نمیسدین من واقعا از زندگی تو این کشور کوفتی خسته ام ازین دویدن و نرسیدن خسته ام😔🥺🤦‍♀️😭😭😭

دقیقا منم همینطور😂😂😂 چقد برنامه ریختم که کدوم ماه اقدام کنم که چه ماهی دنیا بیاد😂😂

وای عزیزم😂😂😂خوبه تنها نبودم😂😂😂تازه اولین بار هی شوهرم هر گوشه کناری گیرم میاورد میگف حامله ای حامله ای،یه بارم دعوامون شد بابغض گفتم خجالت نمیکشی زن حاملتو ناراحت میکنی😂😂وای یادش میوفتم هم خجالت میکشم هم خندم میگیره😂😂😂😂😂😂

انشالله به زودی باردار میشی حالا من برعکس فکر میکردم فکر میکردم هیچوقت بچه دار نمیشم ولی خدا رو شکر ...

وای عزیزدلم الهی خدا حفظشون کنه واستون😍😍😍واس منم دعا کن

انشاالله خیلی زود بشی هرچند گاهی خودم به مامان و بابام میگم کاش هیچوقت بچه دار نمیسدین من واقعا از ز ...

قربونت بشم من عزیزم همه خستن ولی هیچوقت نگو دیگ این حرفو بهشون اونام زحمت کشیدن برات عمرشونو گذاشتن اینجوری ک میگی دلشون میشکنه