2777
2789

تجربه ای دارین؟

ممکنه بدشون بیاد یا چندششون بشه و روی این موضوع حساس باشن؟

قطعا بدن صاف و بی عیب رو بیشتر دوس دارن ولی خب این موضوع باعث سردی و مشکل و ... هرچیزی میتونه بشه؟

روی بدنم ترک پوستی هست و یهو درگیر این موضوع شدم قبل ازدواج😢

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/

بستگی ب مرد دار 

اکثر خانما دارن بی شک 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مردی که خودشو به این ظواهر درگیر کنه مطمئن باش شما صاف‌ترین و زیباترین پوست را هم داشته باشی باز به دنبال چیزی برتر میره و در واقع تنوع طلبی را پیشه میکنه

همه به هرحال نواقص خودمونو داریم چه مرد چه زن پس خودتو درگیر نکن سعی کن کسی را که انتخاب میکنی روحتو تکمیل کنه اینجوری متوجه میشی که همیشه جایگاه خودتو داری و خیالت راحته

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

واقعا انقدر مهمه ؟؟

اگه خوشش نمیاد بره به درک

مردی که شمارو واسه پوست و ترک نداشتن پوست میخواد میخوام هرگز نباشه

بابا انقدر این نرهای بی خاصیت رو گنده نکنید

مگه خودشون چه پخی هستن؟!!!🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️