2777
2789
عنوان

کم شدن علائم بارداری در هفته ۷

9747 بازدید | 56 پست

سلام دوستان با ivf دو قلو باردارم

امروز بر عکس همیشه اصلا حالت تهوع نداشتم حتی امروز کیک و غذام خوردم آخه از اول بارداری کلا هییییچی نمیتونستم بخورم از اول بارداری لک دارم.دیروز صدای قلب جنین شنیدم ولی دیشب سر موضوعی حرص خوردم توروخدا بگین ینی قلبش زبونم لال ایست کرده

گر بگویم مثل خون در رگ منی بهتان نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش. 

برا منم علایمم گاهی زیاد میشد گاهی هم کلا قطع میشد. 

خودتو درگیر علایم نکن خودت استرس میگیری و برات ضرر داره. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
علائم بعد از مدتی از بین میره الکی نگران نباش منم کلا یه دفه از بین رفت

خوب الان برای از بین رفتن زود نیست ب نظرتون؟

جدی میگین؟ممنون عزیزم

باور کن عزیزم

منم مثل شما خیلی نگران میشدم. 

امروز به مدت یک دقیقه تو بهداشت ضربان قلبشو شنیدم از شوق و ذوقش نمیتونستم نفس بکشم😁

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

میگم تست بتاتون چند بود؟ 

بعد از چند روز تاخیری از دادین؟ 

باور کن عزیزم منم مثل شما خیلی نگران میشدم.  امروز به مدت یک دقیقه تو بهداشت ضربان قلبشو ش ...

ای جانم خوش بحالتون شوهرم دیگ نمیزاره بدم سونو میگ ضرر داره باید ۱۷ مرداد برم خدا کنه تا اون موقع ی علائمی ببینم خیال راحت بشه

میگم تست بتاتون چند بود؟  بعد از چند روز تاخیری از دادین؟

من روز ۱۰ انتقالم بی بی گذاشتم دو تا خط افتاده ۳ روز بعد آز بتا دادم ۱۹۷۰ بود