2777
2789

بینیت مشکلش چیه اگر زیاد بزرگ نیست نکن مثل منپشیمون میشی.تو تهران دکتر دشتی هم هست میدونم زاهدانم میره ولی در کل عمل نکن عکس بفرست از دماغت ببینم

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد عمل کردی اجی

دشتی۱۲ میگیره من جای دیگه رفتم ولی بزرگ وناراحتم عکس بینیت بزار ببینم رخ نیم

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
دشتی۱۲ میگیره من جای دیگه رفتم ولی بزرگ وناراحتم عکس بینیت بزار ببینم رخ نیم

اجی من مال بزرگه قابل دیدن نیست😂.اصلا خیلی ناراحتم نمیدونم‌چیکار کنم پول هم ندارم عمل کنم از زندکیم ناامید شدم 😪

اجی من مال بزرگه قابل دیدن نیست😂.اصلا خیلی ناراحتم نمیدونم‌چیکار کنم پول هم ندارم عمل کنم از زندکیم ...

والله چی بگم ولی عملم کنی ۱ درد سر نکنی ۱ درد سر من که پشیمونم

کاش یجا قسطی میذاشتن🥲

هست کرج ۸ الی ۱۰ پیگیری کن 

شما با کی عمل کردی؟

گلم بینی من استخوانی وهمه میگفتن عالی میشه در صورتی که همون بزرگ مونده البته میگن ورمه خدا کنه همون باشه نمیدونم در هر حال به قول دوستان عزیز نی نی سایتی ۳ ماه صبر کنم باید کم کم الا ۳ هفتست