2777
2789
مجردم و دانشجو میرم دانشگاه و خوابگاه حدود یک و نیم اینا ماهی

خوابگاه تو این کرونا چجوریه؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت نیاز دارم میده . دنبال اینا نباش من خودمم کار میکنم الان زندگی سخت شده اگه شرایط داری کار کن خ ...

چیکار میکنی من دنبال ی شغل خانگیم

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
از من بپرسی میگم با دو تومن شروع کن و خوب یاد بگیر منم هیچی بلد نبودم ،دارم یاد میگیرم

از کجا داری یاد میگیری مثلا درامدش چقدره بخای مثال بزنی

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
برای پراتیک یا کاراموزی زیاد میریم  خوبه هر اتاق نهایتش بخواد زیاد بشه سه نفر هستن  ارش ...

مایک بدن نمیشه ک کل روزو شبو با ماسک بخوابی

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

از عقد تا الآن که ۲ساله عروسی کردیم ماهی ۳۰۰ خرجی میده بهم اما کارت یارانه هم دست منه 😁 ولی خب جدای از اینا همیشه یکم پول واسم می‌ذاره تو خونه برای خرجی که یموقع برای خونه چیزی خواستم از اون پول میخرم 

از کجا داری یاد میگیری مثلا درامدش چقدره بخای مثال بزنی

درآمدش که وقتی یاد بگیری خیلی زیاد 

یوتیوب سرچ کن رضا خانتراج و گلشاهی 

استاد صمدی پور 

شما سرچ کن فارکس ،تحلیل تکنیکال و فاندامنتال،ایچیکومو ،یه دریا فیلم داره 

اگه وقت بذاری تا شیش ماه دیگه خوب یاد گرفتی و میتونی با سرمایه کم وارد بازار شی،به مرور که قویتر شدی میتونی سرمایه را افزایش بدی و درآمدت چند برابر

فقط شوخی نیست،تا خوب یاد نگرفتی نیا ،وگرنه پودر میشی