2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچه بیشتر بگذره بهتره بخوای بلافاصله بعدش حامله بشی بینیت باد میکنه از اولشم بدتر میشه بادش نمیخوا ...

بعد دو سه ماه نمیشه؟؟

حال شب‌های مرا همچو منی داند و بس🍂
بعد دو سه ماه نمیشه؟؟

وای نه چه عجولی صبر کن اون دماغت پول خورده باردار شی داغون میشه و باد میکنه من بودم تا۲سال ریسک نمیکردم

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
وای نه چه عجولی صبر کن اون دماغت پول خورده باردار شی داغون میشه و باد میکنه من بودم تا۲سال ریسک نمیک ...

پس بذارم بعد از بارداری...میترسم گرون بشه،😂

وااا بزار یذره از عملت بگذره جون بگیری خب ورمت بخوابه دماغ بعد یه سال جا میفته تو که به این زودی بچ ...

عمل نکردم هنوز تو فکرشم 😅

پس بذارم بعد از بارداری...میترسم گرون بشه،😂

پس عمل نکردی صبر کن بعدش اگه گرون هم بشه حداقل میارزه 

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم