2777
2789

سلام بچه ها مامانم سه ماه پیش رگ قلبش رو فنر گذاشتن الان چند روز هست که دوباره قلبش درد داره 

دکتر گفته فنر جذب رگ قلب نشده و باید دوباره آنژیوگرافی بشه تا ببینن مشکل چیه

من خیییلی میترسم که کارش به جراحی قلب باز بکشه کسی تجربه داره تو این زمینه؟

مامان منم براش جواب نداد 

رگش خییییلی باریک بود 

جراحی کرد

اونقدی ک میگن ترس ناک نیس 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
مامان منم براش جواب نداد  رگش خییییلی باریک بود  جراحی کرد اونقدی ک میگن ترس ناک نیس&nb ...

نگهداری بعد از عمل سخته؟چقدر طول میکشه دوران نقاهت بعد از عمل؟مامانم پوکی استخوان داره فک کنم جوش خوردن دنده هاش سخت باشه خیییلییی نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگهداری بعد از عمل سخته؟چقدر طول میکشه دوران نقاهت بعد از عمل؟مامانم پوکی استخوان داره فک کنم جوش خو ...

کاری ب دنده نداره اون وسط رو باز میکنن 

کلا فک کنم ی ماه تو بیمارستان بود شاید یکم کمتر قبل عملم چندروز اونجا نگه میکنن ک اوضاع فشار خون و اینا رو روال کنن و اماده شه برا عمل

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
کاری ب دنده نداره اون وسط رو باز میکنن  کلا فک کنم ی ماه تو بیمارستان بود شاید یکم کمتر قبل عم ...

بعد که مرخص شد توی خونه مشکلی نداشتن؟ میتونستن کارهای شخصی شون رو راحت انجام بدن؟

بعد که مرخص شد توی خونه مشکلی نداشتن؟ میتونستن کارهای شخصی شون رو راحت انجام بدن؟

اره روال روال 

شما کی عمل کردین؟ و چقدر هزینه عمل شد؟

ما بیمه تکمیلی داشتیم گلم دریچه هم براش گذاشتن فک کنم کلا صد هزارتومن هزینه گرفتن اونم برا چیزای خیلی جزئی بقیشو بیمه تقبل کرد 

سال ۹۷

خداروشکر مادر شما اون موقع چند سالشون بود؟

۵۴

چه خوب متاسفانه بیمه تکمیلی نداریم

اگه بیمه تامین اجتماعی هم باشین تو بیمارستان تامین اجتماعی همچی رایگانه 

ببخشید خیلی سوال پرسیدم شما کدوم شهر هستین؟ ممنون که وقت گذاشتین یه کمی خیالم راحت شد😘

بندرعباس