2777
2789
عنوان

میخوام پارچه بخرم بیاین بگین چ جنسی خوبه و از کجا بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1738 بازدید | 30 پست
کدوما بخدا کل بازارو گشتم اخر رفتم تترون خریدم اونم خیلی بدن نماس بعدم میخوام رد عرقم نمونه از این خ ...

خب پارچه خشک تریگال هست اها راستی کرپ کش،بگیر دوسه نوع هستن ی نوعش نازکو خشک و خنکه من خودم تازگیا دوختم مانتو عاللللیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پارچه خشک تریگال هست اها راستی کرپ کش،بگیر دوسه نوع هستن ی نوعش نازکو خشک و خنکه من خودم تازگیا د ...

واقعا ؟کرپ کش برا این شومیز ک عکسشو فرستادم  خوبه؟بدن نماس؟

اره عالیه البت کرپ کش داریم مازراتی داریم خود کش دونوع داد یکیش،ضخیمه یکیش،نازکه عالی میشه،برااین مد ...

اخه ی خیاط رفتم  میگف این مدل شومیز  اصلا کرپ نباید بخری

این عکسی که فرستادی پارچش تترون

سمت غرب اگه هستی میدون صادقیه چندتا پارچه فروشی هس هم کارای خوبی دارن هم قیمتای مناسب عادل ربانی پارچه سرای بندر و ....

واسم دعا کنید🤲🙏
اخه ی خیاط رفتم  میگف این مدل شومیز  اصلا کرپ نباید بخری

لین جنس کرپی ک من برامانتوم گرفتم بنظرم برااین عالیع برو مدلت نشون بد ب پارجه فروشا بهت نشون میدن پارچه من خودمم خیاطم این مدل یانخی باید بگیری یا تترون یا کرپ نازک

همه مدل پارچه دارن؟

بله عزیزم همه مدلی دارن اول ستارخان روبرو پاساژ گلدیس یه پاساژه اسمش تندیس طبقه پایینش یه پارچه فروشی بزرگه اسمش بندر کلی متنوعه ته همون پاساژ هم یه پارچه فروشی اونم خیلی متنوع با قیمتای عالی چسبیده به پاساژ هم پارچه ربانی که خیلی معروفه کمی گرونتره اما تنوعش بالاست

واسم دعا کنید🤲🙏
بله عزیزم همه مدلی دارن اول ستارخان روبرو پاساژ گلدیس یه پاساژه اسمش تندیس طبقه پایینش یه پارچه فروش ...

مرسییییی عزیزممممم شما خودتون  اون سمت هستین ک اونجا میرین خرید؟پاساژ مریم بازار بزرگ بهتره یا همین صادقیه