2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 29 پست
ببین سیکل تخمک گذاری روتینش معمولا اینجوری  قبل از تخمک گذاری (میتونه هر چند روز باشه) بعد از ...

من سونوگرافی دادم گفت تخمک بالغ داشتیی ازاد شده چند سی سی مایع ازاد هم بود سیزدهم پریدم رفتم

چشم انتظار ثمره عشقمون  اگه میشه واسه نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستین🙏🏼
نترس یا میشه یا نمیشه ترس برادر مرگه عزیزم آدم باید با مشکلات روبرو بشه تا خدا رو داری نباید بترسی ت ...

ممنونم عزیزدلم مرسی شاید حاملم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با آمپول آزاد شده بود؟ الانم آمپول زدی؟

نه اون ماه سیزدهم پریدم رفتم گفت امپول بزن این ماه سیزدهم گفت ازاد شدن امپول نزن

اولین روز آخرین پریودت کی بوده؟ منم این ماه اقدامم

من 31پنج روز جلوترازموعدم پرید شدم سیزدهمم تخمک ازاد کردم الان شونزده روز از ازادشدن تخمکم میگذره

اولین روز آخرین پریودت کی بوده؟ منم این ماه اقدامم

من این ماه31پری شدم یعنی پریودم چند روزه بوده

من 31پنج روز جلوترازموعدم پرید شدم سیزدهمم تخمک ازاد کردم الان شونزده روز از ازادشدن تخمکم میگذره

چون اون ماه آمپول زدی باعث شد تخمک زودتر آزاد شه و ۱۴ روز بعدش پریود شدی.

این ماهم اگه ۱۳ تیر تخمکت آزاد شده و اگه تا الان پریود نشدی احتمال زیاد بارداری.

سیکلات چند روزه بوده تو بهار؟

چون اون ماه آمپول زدی باعث شد تخمک زودتر آزاد شه و ۱۴ روز بعدش پریود شدی. این ماهم اگه ۱۳ تیر ...

وای کاشکی خدا از دهنت بشنوه😭😍😍😍

چون اون ماه آمپول زدی باعث شد تخمک زودتر آزاد شه و ۱۴ روز بعدش پریود شدی. این ماهم اگه ۱۳ تیر ...

ولا نمیدونم مثلا وقتی امپول میزنم متغیر میشه دوبار امپول زدم مثلا نمییفهمم چند روزه یعنی چی بنظرشما من31شدم یعنی چند روزه است؟

خراد و اردیبهشت پنجم شدم 

دوازده تیر ازادشده 

خراد و اردیبهشت پنجم شدم 

آخه میگی خرداد آمپول زدی، اردبهشت چی؟ زمستون چجوزی بودی؟

سیکل اردیبهشت ۳۱ روزه بوده (آمپول؟)

خردادت۲۶ روزه بوده و آمپولم زذی.

تیر هم تا الان پریود نشدی و ۲۹ روز شده، آمپولم نزدی. با این حساب صبر کن ۳۱ روزت تموم شه.

آخه میگی خرداد آمپول زدی، اردبهشت چی؟ زمستون چجوزی بودی؟ سیکل اردیبهشت ۳۱ روزه بوده (آمپول؟) خرداد ...

پریود شدامروز