2777
2789
عنوان

جنسیت جنین از کی مشخص میشه

2081 بازدید | 13 پست

الان ۸ هفته و دو روزم فقط می‌خوام بدونم تا الان تشکیل شده و مشخصه جنسیت چیه ممکنه تشکیل نشده باشه و  با خوردن گوشت یا غذای خاصی الان جنسیت تشکیل بشه

بعضی ها میگن آیه ی خاصی رو به انار خوند و خورد هر چی میدونید بگید

اینجا تو شهرستان ما ی ازمایشگاه هست میگه تو ۸ هفته با ازمایش میتونیم بفهمیم جنسیت چیه ولی من عجله ندارم...

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره

عزیزم هفته چند قلب بچت تشکیل شد؟

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا تو شهرستان ما ی ازمایشگاه هست میگه تو ۸ هفته با ازمایش میتونیم بفهمیم جنسیت چیه ولی من عجله ند ...

اسم ازمایش ؟؟؟سلفری منضورته 

ی زن خوب همیشه کنارت میمونه😌!حتی خیانت اگه ببینه😶😕😯مهم نیس چقدر بهش دروغ بگی...یا دورش بزنی ... اون همیشه عاشقانه دوست داره💔فقط نکته ایی که هست اون مادرته نه ما👌😁😎👐
۸ رفته دقیق بود رفتم

من اخرین پریودم۸خرداد بود

هنوز میترسم برم سونو بگن زوده تشکیل نشده خیلی استرس دارم

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
شما یکشنبه برو سونو که ۸ هفته باشی انشاءالله تشکیل شده

از تاریخه پریود دقیق حساب میشه؟ممکن نیس مثلا تاریخه پریود بگه ۷ هفته ولی ۶هفتم باشه؟

از تاریخه پریود دقیق حساب میشه؟ممکن نیس مثلا تاریخه پریود بگه ۷ هفته ولی ۶هفتم باشه؟

الآنم که بری شاید وقت نداشته باشه سونو زودتر برو اگه هم شک داری برای دوشنبه یا سه شنبه وقت بگیر دیر تر نگیری خدایی نکرده واست مشکل پیش نیاد

الآنم که بری شاید وقت نداشته باشه سونو زودتر برو اگه هم شک داری برای دوشنبه یا سه شنبه وقت بگیر دیر ...

باشه عزیزم ممنون.خیلی برام دعاکن