2777
2789
عنوان

دزدی بعد از خواستگاری

651 بازدید | 16 پست

بچه ها چندروز پیش که خواستگار اومد برام (تو تاپیک قبلم هست جوابمم منفی بود) 

بعد شبش که خواب بودیم نصف شب یکی زنگ واحدمونو زد رفتیم از تو چشمی دیدیم دوتا پسر جونن کلاه سرشونه ،ازونجا که مشکوک شدیم باز نکردیم گفتیم شاید چاقو داشته باشن.

نگو دزدن، زنگ زدن ببینن اگه کسی نیست قفلو بشکونن، ماهم که باز نکردیم فکر کردن کسی خونه نیست داشتن قفلو میشکوندن که کوبوندیم به در داد زدیم اونام فرار کردن.

خلاصه نمیدونم چرا حس میکنم این دزد اومدن بعد از خواستگاری نشونه خوبی نبود واسم، انگار قدم اون خواستگاره خوب نبود تو خونمون، نحسی آوردن!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدم خواستگارت بوده اومده تلافی جواب نه رو بده  

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
😐 الان یه خواب شد نحسی اومدن تو خونتون؟مگه دزد اومده یا اتفاقی افتاده تو واقعیت

خواب ندیده واقعی بوده

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
😒وا این حرفا چیه

نمیدونم کلا روز خوبی نبود واسم

لحظه لحظه ک خواسنگاره خونمون بود اذین شدم چون اصلا تمایلی نداشتم بیان، هیچم بلد نبودن سر صحبت باز کنن دو ساعت داشتیم حرف متفرقه میزدیم، فقط لحظه شماری میکردم برن

اخرشبم ک اونجوری استرس بهم وارد شد

جلل خالق قدمش خوب نبود نحسی اورد برای خونتون که دزد اومد؟ این چه حرفایی که میزنین درسته که هرکسی یه اعتقادی داره ولی خواهش میکنم خرافاتو گسترش ندین بنده خدا اومده خواستگاری رفته بعد خونتون دزد اومده چه ربطی به ایشون داره حتی اگه با ورود ایشون یهو تلویزیونتون هم میترکید بازم تقصیر اون بنده خدا نبود

اینا ب کنار واقعا دزدا اول در واخدارو میزنن بعد اگه کسی باز نکرد میرن دزدی؟؟؟؟ خب اگه کسی باز کرد چی ...

اره واقن اول هم زنگ ما رو زدن هم واحد بغلی

خیلی حس بدی بود

یه نفر داشت به حریم خونمون تجاوز میکرد! واقن حس بدی بود

دیگه چه برسه بیام تو خونه ی آدم

خدا لعمتشون کنه

😐 الان یه خواب شد نحسی اومدن تو خونتون؟مگه دزد اومده یا اتفاقی افتاده تو واقعیت

خواب چیه تو واقعیت اومدن

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته