2777
2789
عنوان

بلوک قلبی نوزاد

1321 بازدید | 9 پست

سلام.

خیلی ها جویای احوال پسرم هستن و عده ای هم مشکل فرزند منو دارن و سوالاتی براشون پیش اومده خواستم بگم ممنون از محبت همه ی شما عزیزان شرمنده من زیاد سایت نمیام و درگیر کار هستم...

به لطف خدا پسرم ۳۵ هفته بارداری دنیا اومد، با وزن کم و همون بلوک قلبی مادرزادی...

پسرم با ۴۳ تا ضربان قلب دنیا اومد و دو هفته بیمارستان بخش NICU نوزادان بستری بود و نه بخاطر قلبش بلکه بخاطر زود دنیا اومدن و اینکه زردی بالا داشت... قلبش نه دارویی داشت نه میتونستن با وزن کمی که داشت کاری براش بکنن ۱۶۰۰ گرم وزنش بود... ریسک جراحی بالا بود.

پسرمو مرخص کردن و هر هفته اکو قلب انجام میدادن و بعداز دوماهگی هولتر و اکو و عکس هر ماه انجام میشه و الان نزدیک ۸ ماهشه... شرایط قلبش تغییری نکرده و همچنان با ضربان پایین داره مثل یک نوزاد معمولی زندگی میکنه... روند رشد و هوشیاری و فعالیتش هیچ فرقی با بقیه نوزادان نداره البته چرا یکمی عجله داره برای راه رفتن حرف زدن بازی کردن و خیلی پر تحرک هستش😅... اگه زمان هرچقدر به عقب برگرده بازم این فسقلی رو دوست دارم داشته باشم و هیچ وقت بفکر سقط نمی افتم... آدم خیلی مذهبی نیستم ولی برکتی آورده به زندگیم که حدو حساب نداره...

خداوند دامن همه ی منتظرهارو سبز کنه و به همه فرزندانی سالم و صالح عطاکنه.

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم چطور فهمیدی مبتلا به شوگرن هستی.من آزمایش انتی ssa/roشده ۲۷۰ گوگل میگه مبتلاب شوگرن هستم.۴تا سقط ۸ هفته داشتم.دارم دیونه میشم ینی میتونم بچه دارشم☹️.خشکی چشم و خستگی زودرس هم دارم

عزیزم چطور فهمیدی مبتلا به شوگرن هستی.من آزمایش انتی ssa/roشده ۲۷۰ گوگل میگه مبتلاب شوگرن هستم.۴تا س ...

سلام.

موقعی برای انومالی رفتم دیدن ضربان قلب خیلی پایینه اونوقت برام آزمایش ها لوپوس انجام دادن و بعد گفتن شوگرن داری البته هیچ علائمی نداشتم و ندارم...

دنبال درمان باش حتما انشاالله خداوند بهت لطف میکنه و یه نی نی خوشگل میده

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
سلام. موقعی برای انومالی رفتم دیدن ضربان قلب خیلی پایینه اونوقت برام آزمایش ها لوپوس انجام دادن و ب ...

سلام اگه ممکنه درخواست دوستی رو قبول کنید در ارتباط باشیم جنین منم مشکل شما رو داره.خیلی ممنون