سلام.
خیلی ها جویای احوال پسرم هستن و عده ای هم مشکل فرزند منو دارن و سوالاتی براشون پیش اومده خواستم بگم ممنون از محبت همه ی شما عزیزان شرمنده من زیاد سایت نمیام و درگیر کار هستم...
به لطف خدا پسرم ۳۵ هفته بارداری دنیا اومد، با وزن کم و همون بلوک قلبی مادرزادی...
پسرم با ۴۳ تا ضربان قلب دنیا اومد و دو هفته بیمارستان بخش NICU نوزادان بستری بود و نه بخاطر قلبش بلکه بخاطر زود دنیا اومدن و اینکه زردی بالا داشت... قلبش نه دارویی داشت نه میتونستن با وزن کمی که داشت کاری براش بکنن ۱۶۰۰ گرم وزنش بود... ریسک جراحی بالا بود.
پسرمو مرخص کردن و هر هفته اکو قلب انجام میدادن و بعداز دوماهگی هولتر و اکو و عکس هر ماه انجام میشه و الان نزدیک ۸ ماهشه... شرایط قلبش تغییری نکرده و همچنان با ضربان پایین داره مثل یک نوزاد معمولی زندگی میکنه... روند رشد و هوشیاری و فعالیتش هیچ فرقی با بقیه نوزادان نداره البته چرا یکمی عجله داره برای راه رفتن حرف زدن بازی کردن و خیلی پر تحرک هستش😅... اگه زمان هرچقدر به عقب برگرده بازم این فسقلی رو دوست دارم داشته باشم و هیچ وقت بفکر سقط نمی افتم... آدم خیلی مذهبی نیستم ولی برکتی آورده به زندگیم که حدو حساب نداره...
خداوند دامن همه ی منتظرهارو سبز کنه و به همه فرزندانی سالم و صالح عطاکنه.