2777
2789
عنوان

دختر ۶سالم از چشمم افتاده😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2615 بازدید | 86 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امان از دست این بچه ها شوهرمن اصلاااا بچه رو بیرون نمیبره حتی یکبار شهربازی نبرده و من هم اجازه ندارم ببرمش باهاش خیلی بازی میکنم تو خونه ولی باباشو بیشتر دوس داره تا من

اصلا بهش اهمیت نده     بلاخره خودش میاد سمتت توهم زیاد بهش محل نده بگو از دست کارات ناراحتم 

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
همین والا ، بدون مامان غذا هم نمیخوردیم

البته ک ۴.۵ ساله دیگه هر دو سه ماهی دوروز یا ۳ روز میبینمش ولی خب در کل

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

شوهرتون بد عادتش میکنه 

این بچه دو روز دیگه از شما حرف شنوی نداره 

با شوهرت صحبت کن 

منم مشکلم همین بود بدجور شوهرم لوس کرده بود دیگه بهش گفتم الان اینجور بارش بیاری دو روز دیگه خطایی کنه از من هیچ خطی نمیبره تو هم ک همش خونه نیستی ببینی 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

تقصیر بچه نیست ،،،

تقصیر پدر و مادر هست که باهم هماهنگ نیست و پشت هم نیستن!!

پدرش با اینکاراش  بچه رو هم دشمن شما می‌کنه

شوهر احمق و نفهم منم اینجوریه ،،،هیچوقت با من هماهنگ نیست و داعم سر بچه با من بحث می‌کنه ،،،و کاری می‌کنه بچه به من گوش نده و بچه روش به من باز بشه 

انشالله خیر نبینه مرتیکه خر بی سواد 

گفتم اگر نیاریش من میرم خونه بابا ت اینا با دعوا و کتک میارمش . خلاصه ی رب بعد اومدن با حالت طلبکار ...

کتک اشتباهه، ولی حالا دیگه نرو زیادی نازش رو بکش که کلا یادش بره کارش اشتباهه

خدایا تو دلیم رو حفظ کن...🌹🌹😍😍