2777
2789
عنوان

دختر ۶سالم از چشمم افتاده😪

2615 بازدید | 86 پست

فوق العاده لوسش کردیم ...هرچی خواسته محیا شده . دیروز براش اسکیت برد و ساعت و اسلایم خریدم .بعد رفتیم فضای سبز دوچرخه سواری ...شب ک اومدیم خونه اتقدر بهونه گرفت و گریه کرد ...هرچی گفتم چی میخوای؟ چی شده فقط یا بی ادبی می کرد یا گریه . از اونطرفم شوهرم از سرکار رسید .دید دخترم گریه میکنع فکر کرد من دعواش کردم یا چی کلی بهم توپید!

بعد بردش بیرون خوراکی خریدن و بردش پارک تا ۱شب! وقتیم بزگشتن دخترم میگفت منو صبح با خودت ببر سرکار دیگه نمیخوام پیش مامان باشم ! اونم بجای اینکه ب دخترم بگه این چ حرفیه و...میگفت باشه بابایی فردا میبرمت و...

خلاصه صبح وقتی از خواب بیدار شدم دیدم رفتن سرکار!! دخترمم رفته بود مغازش .منم ز زدم شوهرم گفت میگه نمیام ! 

بعد دوبار ز زدم گفت بابام اومد بردش خونشون ! 

منم بعد شنیدن این حرف کلی عصبی شدم . 

🧚‍♀️🧚‍♂️ ❤Bibidiii babidiii boooo❤ 🧚‍♀️🧚‍♂️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا چه معنی داره بچه رو اینقد لوس میکنین

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

عزیزم مقصر خودتون هستید بچه این رفتار رو میکنه چون شما تربیتش کردید 

مگه قراره بچه هر چی خواست بدون دردسر براش مهیا بشه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

گفتم اگر نیاریش من میرم خونه بابا ت اینا با دعوا و کتک میارمش .

خلاصه ی رب بعد اومدن با حالت طلبکارانه ..کلی دعوامون شد ! دخترمم کتک زدم😞 ب شوهرمم گفتم دیگه شب خونه نیا ! اونم با دعوای شدیدی ک داشتیم با عصبانیت رفت . دخترمم دوساعته تو اتاقش گفتم بمونه

🧚‍♀️🧚‍♂️ ❤Bibidiii babidiii boooo❤ 🧚‍♀️🧚‍♂️

اسی شمام خیلی لوسش کردین هرچی بخواد براش محیا کردین 

من مامانم همیشه هر وقت هرچی میخواستم اول میدید واقعا لازمه یا ن هرچیزی رو برام نمیخرید 

بعد من کتک هم میخوردم اما هیچ وقت مامانمو ول نکردم الانم فهمیدم چرا خیلی چیزا نزاشت انجام بدم

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚