اگه کانال یا سایتی هم میشناسید که رمان های درجه یک رو رایگان میزاره معرفی کنید
یه لحظه بیا اينجا😉👇................................... همین امروز تا الان چقدر به امام زمانت فکر کردی؟ چقدر منتظرش بودی؟ ................... تا اینجا خوندی، یه صلواتم بفرست و برو😊😉
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه لحظه بیا اينجا😉👇................................... همین امروز تا الان چقدر به امام زمانت فکر کردی؟ چقدر منتظرش بودی؟ ................... تا اینجا خوندی، یه صلواتم بفرست و برو😊😉
کلبه عمو تم عالیه. پر فروش ترین کتاب دنیا بعد انجیل بوده. جنایت و مکافاتم خوبه
فایلشو دارید؟
نشسته بودم پارک... پارکی که پر از خاطره اس... پارکی که پر از عطر اونه... پارکی که پر از خنده هامونه... پارکی که پر از حرفاشه... پارکی که پر از قولاشه... واقعا یدفعه ای چیشد؟چیشد اون همه حرف و حدیث؟ کاش از اول ندیده بودمش... چیشد اون دختر شاد ...؟ چیشد اون دختر رنگارنگ پوش...؟ چیشد اون دختر شر که همه از دستش خلاصی نداشتن...؟ از اون دختر فقط مونده افسردگی،لباس های مشکی و کم حرف بودنش البته تقصیر اونم نیستااا الان همه هرزه پسند شدن هه!منو واسه یه مشت چرک دست فروخت. یادمه وقتی میخواست بره گفت:منو ببخش
لعنتی چجوری ببخشمت هااان؟ من همون دختر قبلی ام؟ همون دختری ام که روز اول دیدی؟
ببین !با اینکه اینجا نیستی ولی میخوام یه چیزی بهت بگم فیلم مورد علاقمون رو یادته ؟همون که دختره به پسره گفت نه میبخشمت نه فراموشت میکنم! منم الان همینو میگم تو اولین کسی هستی که تا اخر عمرم نه میبخشمت نه فراموشت میکنم. هندزفری مشکی رنگمو روی گوشام گذاشتم. همینکه اولین اهنگ پلی شد اولین قطره اشکم هم روی گونم افتاد . این همون اهنگیه که باهم گوش میدادیم
اجازه دادم برای اخرین بار از ته دلم به اهنگ گوش بدم و گریه کنم . دیگه باید تمومش میکردم . دیگه باید اون دختر قبلی میشدم . بعد اینکه اهنگ تموم شد اشکامو پس زدمو یه نفس عمیقی کشیدمو هندزفری رو از گوشام برداشتم و پرتش کردم روی چمن اون طرفتر... پاشدم اولین قدممو برداشتم ... اولین قدم واسه فراموش کردنش... واسه اون آدم قبلی... واسه یه پاساژ با کلی لباسای رنگارنگ ...
دیگه این وضع رو نمیشه تحمل کرد ،باید اون ادم قبلی بشم . اصلا انگار نه انگار که سگی نه نه سگ نه چون سگ از خیلیا بیشتر وفادارن پس انگار نه انگار یه عوضی یه زمانی تو زندگیم بوده یا نه... آره درستشم همینه...! #فراموشِ_زندگیِ_تباه_شده
لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(: درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
رمان فقط سمفونی مرگ ( همون پونیکا)😍😍😍 هم هیجانی هم عاشقانه هم ماجرایی هم پلیسی هم خاکبرسری😅 کلا ...
چه عالی 😂😍
فایلشو دارید؟
یا کانالی چیزی میشناسید که داشته باشند؟