2777
2789

دوستان اگه تو تنظیمات استوری واتساپ فقط یک نفر رو انتخاب کنیم که استوریمون رو ببینه. بعد خودش میفهمه فقط اونو انتخاب کردیم؟ اگه واتساپ جی بی داشته باشه چی؟ اصلا راهی عست بفهمه استوری رو فقط برا اون گذاشتیم؟ 

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیفهمع

زندگی چن بار زمینم زد                                              زندگی چیز هایی رو نشونم داد که                               هرگز نمیخواستم ببینم                                               من غم و شکست رو تجربه کردم                                  اما از یه چی مطمئنم                                                اینکه همیشه بلند میشم...🙂
نه نمیفهمه. واتساپ جی بی میشه بفهمی کی پروفایلتو چک کرده؟

جدی؟ چطوری... میشه توضیح بدین اگه ممکنه

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 
ببین اگه میخوای بفهمه منظورت فقط اونه استوری کن زیرش بنویس مخاطب خاص

نه میخوام نفهمه..

شنیده بودم ،خودم بلد نیستم گفتم شاید شما بدونی

نه منم بلد نیستم. ولی اگه بفعمند که کلا ابروی من رفته از بس پروفایل یکیو چک میکنم 🤣