2777
2789
بیشتر از سه ساله😍 از نت یاد گرفتم  خودمو همسرم قشنگ روش کار کردیم اما بگما اولاش هیچ بلد نبو ...

میتونم درخواست دوستی بدم؟؟

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خواهر زاده دارم بس که استوری میذاره . حالم از استوری بهم میخوره باور کنین زدم کرده کلا از مجازی . یعنی فقط ببخش  دستشویی میره استوری نمیکنه دیگه همش در حال استوری . نمیدونم شوهر و بچه هاش گشنشون نمیشه .کاری بهش ندارن . چطوری این همه وقت ازاد داره . البته با جمع دوستاش ها اونام همه هر روز هر ساعت با همن 😞

خانما فروش انلاین شال و روسری 
اینستا برای همینه که از روزمرگی و علایق عکس و فیلم به اشتراک گذاشت  اما کاربرا برای خودشون تغی ...

مرسی از راهنماییت عزیز

من همسرم مخالف داشتن اینستاس

فقط وات و تلگرام دارم

اما دلم میخواد یه جایی باشه صبح که بیدار میشم از کارام بنویسم یا اخر شبا 

از چیزایی که یاد گرفتم و میگیرم 

یا مطالبی که برای دیگران مفیده

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
پس تو وات میخوای از گلات و... استوری بزاری؟ 

اره مخاطبینم فامیل و دوستامن 

فقط اینکه نمیمونه برام ناراحتم میکنن

واقعا گاهی ادم دلش میخواد خاطراتشو ورق بزنه 

ولی کجا ثبتشون کنم با این محدودیتام رو نمیدونم

یه خواهر زاده دارم بس که استوری میذاره . حالم از استوری بهم میخوره باور کنین زدم کرده کلا از مجازی . ...

وای اینجوری هم خیلی بده

من استفاده زیاد از فضای مجازی رو دوست ندارم واقعا

مرسی از راهنماییت عزیز من همسرم مخالف داشتن اینستاس فقط وات و تلگرام دارم اما دلم میخواد یه جایی ...

😍🌺

شما به راحتی میتونید پیج روزمرگی بزنید در کنار پیج پی وی . اینطور این حس رو ندارید که بقیه علاقه ای به دیدن مطالب شما ندارن . 

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

کلیپهای قشنگ دکترهلاکویی

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
عزیزم بنظرم این مدل استوری ها مناسب وات نیست اصلا 

خب منم برای همین برام سوال پیش اومد

چون ادم اینا رو جایی میذاره که ثبت بشه و بمونه 

نه وات

استوری وات برای چی مناسبه ؟! چه چیزایی اونجا میشه گذاشت؟

😍🌺 شما به راحتی میتونید پیج روزمرگی بزنید در کنار پیج پی وی . اینطور این حس رو ندارید که بقیه ...

مرسی اینم پیشنهاد خیلی خوبیه😍

ممنون